2017. november 23., csütörtök

KUTYASZÁNON AZ ÉSZAKI SARKKÖRRE

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Feri
2017.11.23.


Felettébb rendhagyó poszt következik ma, hiszen egy Londonban élő magyar kér tulajdonképpen segítséget az álma megvalósításához, én pedig úgy gondoltam, ennyit elbírnak a blog keretei. Pláne, hogy Feri álma nem akármilyen álom, ráadásul ígéretet kaptam arra is, hogy ha sikerül megvalósítani, akkor érkezik majd beszámoló is – az Északi-sarkkörön túlról.

Huskyk, kutyaszán, Északi-sarkkör, hó, fagy. Sátorban, hálózsákban. Ugye, nem túl csábító? A legtöbb ember valószínűleg úgy érez, mint Te... de nekem ez az álmom.

Azt hiszem, két éve hallottam először a Fjallraven Polar nevű versenyről, melynek díja egy közel 1 hetes, 300 km-es kutyaszános túra az Északi-sarkkörön túl.

Mielőtt ebben belevágnék, hadd mutassam be magam egy picit!

Két hónapból nyolc év


Gyergyószegi Ferencnek hívnak, 38 éves vagyok és Londonban élek már közel 8 éve. Nem egy nagy kaland, vannak rajtam még kívül itt sokan, gondolhatod - és igazad is van, viszont még nem találkoztam egy magyarral sem itt, aki hasonló álmokat dédelget.

Az elmúlt 8 évben sok mindent kipróbáltam. Eredetileg nyelvet tanulni jöttem, mindösszesen 2 hónapra, szóval nem volt tervben ilyen hosszú tartózkodás, de az élet mást hozott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.