2017. november 13., hétfő

ORBÁN VÉGSŐ LESZÁMOLÁSRA KÉSZÜL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.12.


Igen tanulságos “tisztújító kongresszust” tartott a Fidesz nevű bűnszervezet, amely politikai pártnak álcázza magát. Kövér László viccesnek szánt megjegyzése jól tükrözi a valóságot: “A Fidesz egy demokratikus párt, tehát mindenkit azt csinálja, amit mondanak neki.”

Ez az ő demokráciafelfogásuk, ezt jelenti nekik a demokrácia. Azt szeretnék, ha mindenki a Vezérnek engedelmeskedne, és mindenkinek ugyanígy parancsolhatnának. Ezért gyűlölik a liberalizmust, a szabadságot, az emberi és polgári jogokat, a Nyugatot, mert a Nyugat nem a magyar illiberális rendszer hasonmása, és akadálya a totális vezéruralomnak.

Orbán “demokráciája” ezt jelenti, hogy “pártja” (khm…) “tisztújító kongresszust” tart, noha gyakorlatilag semmi más nem történhet, csak amit ő akar. Eljátsszák a demokráciát, ahogy a parlamenti választás is egy ugyanilyen színjáték, ahogy a parlament maga is csak álca, a parlament az önkényuralom döntéseinek ad demokratikus látszatot. Minden csak paraván. Végülis kedves dolog, lövethetne is.

Minden a diktatúrák szokásos forgatókönyve szerint zajlott, az intelligenciahiány mértéke szerint nyaltak be mélyen a Vezérnek a bemelegítő szónokok, közülük is kiemelkedett az egykori ferencvárosi B-közép focihuligánja a mérhetetlen bunkóságával, ahogy buzizta a Jobbik elnökét, és gyalázta Orbán egykori barátját, akinek néhány éve még a talpát nyalta. Nagyon ízléstelen felemlegetni olyan embert, aki a főnököt G-nek nevezte.

A csaló Schmitt Pált azért hasznos forgalomban tartani, hogy soha ne feledjük el: ez az ember megtestesíti ennek a bűnszervezetnek a morálját, és ő volt az, aki az Alkotmány megsemmisítésében részt vett. Ő csak hálát adhat a liberalizmusnak, hogy nincs halálos ítélet, mert a gyalázatos ténykedéséért az járna. Egy ember, aki végigszélhámoskodta az életét, és ma is királyként él az adófizetők pénzén. Jó látni, nehogy elfelejtsük kicsoda...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.