2017. december 5., kedd

HAGYJUK MÁR A "LONDONI MOSOGATÓ MUNKÁT" ! ÉBREDJ FEL!

IFL GAZDASÁG BLOG
Szerző: SZARVAS NORBERT
2017.12.04.


Állítólag több, mint 600 000 magyar ember dolgozik külföldön! Sajnos én is ezt tapasztalom a környezetemben, hogy egyre többen találják a boldogulás kulcsát a "külföldi mosogatólében". Mert mennyivel jobban megéri ausland gürizni, mint idehaza. Persze kiérezni ennek a folyamatnak a morbid humorát, azonban billentyűzetemet vitriolban megmártva mégis azt mondom, hogy "csináljuk, de mi a f@sznak?"

Kezembe került mégegy, meg még egy és még egy kutatás arról, hogy miért menekülnek innen az emberek. Most ezt fogjuk sorba venni, hogy tényleg így van e. Azt azonban már most hangsúlyoznám a lehető legáltudományosabb alapossággal, hogy a saját valóságunkat mi rendezzük meg. Ha úgy érzed, hogy körülötted tele a platz szar emberrel, fos köztéri hangulattal és gáncsolós bugrisokkal, akkor előbb utóbb be kell látni, hogy te is egy vagy közülök.

Mert imádom ezeket a hatalmas megvilágosodásokat külföldön, ahol még a kutyaszarnak is negédes rózsaillata van egy kis citrommal. Ott, ahol a kakas is csak akkor rikkant, ha előzetesen megbizonyosodott róla, hogy nem zavar téged. És ott, ahol a munkádért pénzt, a pénzért értéket, az értékért pedig extázist szerzel magadnak.


óóóóó drága ausland, kérlek várj meg! Jövök, Jönnek, Jöttök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.