2017. december 19., kedd

LEHET-E ENNÉL MÉLYEBBRE SÜLLYEDNI?

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: KÖVESDI M. ISTVÁN
2017.12.18.


Újabb levél Magyarország miniszterelnökéhez a Soros-terv ügyében. Vélemény.

...Miniszterelnök úr!

Ön gonosz ember. Arra használja a hatalmát, hogy mindent megszerezzen, mindent és mindenkit maga alá gyűrjön. A parlamentet arra, hogy Önnek kellő törvényeket hozzon, az államapparátust arra, hogy Önt és talpnyaló párttársait szolgálja, a fondorlattal megszerzett médiafölényt pedig arra, hogy álhírekkel és hamis állításokkal félelmet és gyűlöletet keltsen az emberekben, hogy ezek a „migránsoktól” való rettegésükben hosszabbítsák meg szavazatukkal az Ön hatalmát!

Hát Ön ezt akarja? Kihasználni a valós információktól megfosztott, megtévesztett emberek hiszékenységét és természetes félelmét? Ilyen eszközzel jutni újra kormányra és hatalomra?

Emlékszem még a rendszerváltás (igen, az 1990-es) idejére, amikor kedveltem Önt, becsültem a bátorságáért, fiatalos lendületéért, de leginkább azért, ahogyan a parlamentben az alig megszületett demokráciát védte. És mi lett Önből? Emlékszem arra is, hogy focilabdával a kezében jelent meg egy riportban, és ezt mondta: „Szép, szép dolog a népszerűség, de ne csak szeressenek, hanem szavazzanak is rám!” Hát erre kellettek Önnek a szavazatok?

Csalódtam Önben, miniszterelnök úr, nagyot csalódtam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.