2018. február 10., szombat

KIAKADT A KOJOT RENDEZŐJE, AMIÉRT TUDTA NÉLKÜL TETTÉK FEL A FILMJÉT A NETRE

24.HU
Szerző: KERESZTESI FERENC
2018.02.10.


Kostyál Márk a Facebookon reagálva „bosszúszomjas, pitiáner dolognak” nevezte Kálomista Gáborék húzását.

Miként beszámoltunk róla, azt követően, hogy a héten kiderült, a gyártó nem szerepelteti a jelenleg zajló Magyar Filmhéten Kostyál Márk tavaly bemutatott első rendezését, a Kojotot, Kálomista Gábor producer cége, a Megafilm tegnap felrakta a teljes filmet a YouTube-ra.

Kostyál a Facebook-oldalán reagált a producerek váratlan lépésére, amelyet

"álszent, hazug, bosszúszomjas, egyben mérhetetlenül pitiáner"

dolognak nevezett, hozzátéve, hogy „általuk okos riposztnak gondolva” tették elérhetővé online a filmjét.

Kiderült mennyit érnek. Szakmaiatlan, dilettáns húzásuk ékes bizonyítéka annak, hogy nem szabad velük senkinek sem dolgozni!  – írta bejegyzésében Kostyál.

Kostyál Márk
16 órája

Kedves Mindenki,

Ma a KOJOT gyártója álszent, hazug, bosszúszomjas, egyben mérhetetlenül pitiáner dolgot tett. Leszarta a filmet a kezdetektől, nem engedte a Magyar Filmhétre, de általuk okos riposztnak gondolva feltöltötték a Youtube-ra. Ezzel alázva meg mindazt, amiért annyit küzdöttünk! Kiderült mennyit érnek. Szakmaiatlan, dilettáns húzásuk ékes bizonyítéka annak, hogy nem szabad velük senkinek sem dolgozni! Sajnálom, hogy nem láthattátok moziban eleget! Hogy nem kaptátok azt a hangot, amit egyébként napok alatt csináltunk, mert arra sem szántak elég időt. Szégyelljétek magatokat ti "producerek"! Nem szabadna a szakmában dolgoznotok. Most pedig ha akarja valaki jó minőségben látni a KOJOT, nálam,szeretetteljes közegben megteheti! Gyertek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.