2018. március 14., szerda

BÉKEMENET ÉS KERESZTÉNYSÉG - KIÁLLNAK A PÁPA LEGAZEMBEREZÉSE, A KORRUPCIÓ ÉS A GYŰLÖLKÖDÉS MELLETT IS



MAGYAR NEMZET ONLINE
Szerző: REICHERT JÁNOS
2018.03.14.


Gőzerővel toborozzák a március 15-i nagy békemenetre a résztvevőket. Helyes. Az emberek álljanak ki a nézeteikért. De vizsgáljuk meg mégis, hogy miként dönthet ilyenkor egy hitvalló keresztény.

A békemenet két fő szervezője közül az egyik Bayer Zsolt. Aki őt követi, helybenhagyja 2016. augusztusi megállapítását is: „A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. Most hirtelen nem jut eszembe harmadik lehetőség. Bármennyire is sajnálom.” Ne feledjük, ezzel a kijelentéssel a sajtó nyilvánossága előtt végeredményben egyetértett a református lelkész Balog Zoltán emberminiszter. Ettől a kijelentéstől nem határolódott el Semjén Zsolt, a nevében kereszténydemokrata párt elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök helyettese. Aki részt vesz a békemeneten, jelenlétével ezt a kijelentést is támogatja.

A másik fő szervező Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztője. A laphoz a kormány jóvoltából dől a közpénz, amiből könyvkiadásra is telik. Kiadták például Badiny Jós Ferenc teljes életművét, amelyből megtudhatjuk, hogy a Biblia hazudik, Jézus pártus herceg volt, és tájékozódhatunk az ősmagyarok fényvallásáról is. Ugyanitt kapható 2018-as Horthy-naptár, továbbá a Kolbrin Biblia XXI. századi „Mester Kiadása”, amely úgyszólván nélkülözhetetlen mindazoknak, akik meg szeretnének ismerkedni az „igazi Jézus” britanniai utazásaival.

A Bayer–Bencsik-békemenet célja megmutatni a világnak, elsősorban a Soros György-féle gazembereknek, hogy a magyar nép kiáll Orbán Viktor és kormánya mellett. Ha így van, vessünk egy pillantást arra, mi minden mellett áll ki valójában a békemenet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.