2018. május 30., szerda

A CSAPÁGYASRA ZSIBBASZTOTT AGYÚ POPULÁCIÓ ÖNKÉNT, DALOLVA, TAPSOLVA ADJA FEL A SZABADSÁGÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.05.30.


Jó reggelt mindenkinek! Nem volt olyan régen, amikor a választási kampány utolsó száz méterén (időközben újrakezdődött minden, szóval semmi gáz) több egymást követő hullámban rámtört: baromira nem egyértelmű, nem magától értetődő, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a józan eszemet megőrizzem.

A tegnapi felfokozott munkanap után ugyanez az érzés kerülget. Szigorított Stop Soros, hetedik alaptörvényférc, s valami borzalom, ahogy Radnóti mondaná. Ha semmi másra nem, csak a gyülekezési jog szigorítására és a közigazgatási bíróságok létrehozására gondolunk ez utóbbi kapcsán, ha csak a humanitárius és jogi segítségnyújtás börtönnel fenyegetésére gondolunk az előbbi kapcsán, akkor is jeges ez a borzalom. Nem azért, mert a zsigerből Soros-zsoldosnak bélyegzett Amnesty International, Helsinki Bizottság, vagy éppen az ENSZ tiltakozott ez ellen a mélyen antidemokratikus elmebaj ellen, hanem mert ez az egész régi vágású görénykedés – ahogy már többször utaltam rá – nem Sorosról, nem a bevándorlókról, nem a migránsokról, nem a kecskebaszó beduinokról és végképp nem a melldöngető műanyagkereszténységről szól, hanem arról, hogy mit lehet megtenni egy olyan országgal, ahol a legsötétebb emberi ösztönöknek és reflexeknek muzsikál a hatalom hosszú évek óta. Ahol önként-dalolva-tapsolva adja fel a hülyére zsibbasztott populáció az egyéni szabadságát azért például, hogy az Orbán-família gond nélkül lapátolja kifele a közpénz-osztalékokat az érdekeltségükbe tartozó cégekből. Azért, hogy a nyilvánosság elől – az apósát megszégyenítő tempóban – menekülő Tiborcz István nemzeti vő országos gazemberségei a feledés jótékony homálya által körülhatárolt pöcegödör mélyén eltünjenek, hogy minden érdemi felvetést és közérdekű titkolózást azzal a büdöstalpú összeesküvés-elmélettel lehessen lesöpörni, hogy Soros.

A tegnapi nap egyik, a fentiekkel összefüggő, méltatlanul figyelmen kívül hagyott abszurduma az Alapjogokért Központ nevű kormánypárti megmondóintézethez és lefetyelésügyi különítményhez kapcsolódik, akik odáig vetemedtek, hogy a volt macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki elítélése mögött is Soros hálózatát azonosították. Mondjuk balkáni mértékkel mérve tényleg fura, hogy egy ex-miniszterelnököt hivatali visszaélés vádjával elítélnek. Tényleg röhejes – a mindenkori magyar maffiakormány Poltpéterestül csapdoshatja is a térdét a röhögéstől -, hogy egy miniszterelnököt, aki politikai befolyását latba vetve, törvényellenes módon vásárolt páncélozott luxusautót közpénzből a saját maga számára, és az összeg amiről beszélünk mindössze 600 ezer euró (191,28 millió forint), két év börtönbüntetésre ítélnek. Sebaj, az Alapjogokért nevű izé elmagyarázta: a Soros-hálózathoz tartozó civil szervezetek keltette káoszban megbuktatták a tömeges migrációt ellenző kormányfőt, majd az Európai Unió és az Obama-adminisztráció nyomására felállított speciális ügyészi szervezet révén jogilag is ellehetetlenítették. Aha, tehát nem az a baj ezzel sem, hogy egy pitiáner, korrupt geci, hanem hogy Soros. Milyen kurvajó, hogy nálunk ilyen elő sem fordulhatna, Polt elvtárs a helyén van, a többit meg majd megoldják. A bíróknak is kuss lesz nemsokára, és a szamojéd erkölcsök hátán végre felépül Viktorka tökéletes önkényuralmi homokozója. Már nagyon keveset kell aludni és bevégeztetik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.