2018. május 2., szerda

SEMJÉN ZSOLT SZERINT HA SZÁZMILLIÁRDOT KÖLTÜNK IDÉN NEMZETPOLITIKÁRA, AKKOR MEG IS VAN A MEGOLDÁS TRIANONRA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: kkerenyi
2018.05.02.


Sorban jelennek meg a nemzetpolitikáról szóló könyvek, lelkes kormányzati támogatással. Hogy miből? Semjén Zsolttól megtudhattuk, hogy a tízszeresét költjük erre a fontos területre, mint nyolc éve, és ezt más országok is irigylik tőlünk.

Már akkor gyanakodhattunk volna, mikor a kormány hivatalos oldalán a nemrég megrendezett többnapos Nemzetközi Könyvfesztivál beszámolója gyakorlatilag egyetlen könyv, a Nemzetpolitika - szorítóban című mű bemutatására korlátozódott. A kötet hosszú méltatása után a cikk szerzője mintegy mellékesen odabiggyesztette írása végére, hogy a fesztiválon egyébként 26 ország képviselői vettek részt, a díszvendég ország pedig Szerbia volt. Csak a történelmi hűség kedvéért, mert amúgy ezek a tények sajnos nem teljesen egyeznek az aktuális nemzetpolitikai törekvéseinkkel, így ennyit pont elég is szólni róluk.

És tessék, alig egy hét telt el, és itt az újabb bestseller-gyanús mű! Ezúttal maga Semjén Zsolt mutatta be a hiánypótló kiadványt, amely a Nemzetpolitikai eredmények 2010-2018 címet viseli. A könyv méltatásába belefért némi diszkrét migránsozás, gyurcsányozás és trianonozás is, és közben még azt is sikerült megindokolni, miért csodálatos, hogy a választások előtt hirtelen rengetegen kaptak magyar állampolgárságot.

2010-ben még mélyen éreztette fájdalmát a gyurcsányi nemzetárulás, az új nemzetpolitika azonban maga a történelem, és megadja az egyetlen lehetséges választ Trianon katasztrófájára
- jelentette ki a miniszterelnök helyettese. Azt, hogy jó úton járnak, mi sem mutatja jobban, mint hogy a külhoni magyarok a legutóbbi parlamenti választáson is hallatták hangjukat, és szavazatukkal legitimitást adtak a jelenlegi rendszernek - tette hozzá. Kedves külföldre kergetett honfitársainkra, akik minden felmérés szerint nem erre a verzióra szavaztak, most valószínűleg nem gondolunk. Egyébként se szoktunk, csak, ha akarunk tőlük valamit: például, hogy fizessék vissza a képzésük költségeit vagy a diákhitelt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.