2018. augusztus 18., szombat

ALIG RÚGOTT LABDÁBA RONALDO, MÁRIS SZORGALMASAN TERMELI A PÉNZT A JUVENTUSNAK

QUBIT
Szerző: GOALIEATH
2018.08.18.


Pörög a mez- és a jegyeladás, drágulhatnak a szponzori szerződések, és óriási tartalék van Cristiano Ronaldo kiterjedt rajongótáborában. Lassan elhallgatnak az ellenzők, úgy tűnik, a Juventus megütötte a főnyereményt az igazolással.

Szombat este mutatkozhat be a juventusos Cristiano Ronaldo az olasz bajnokságban a Chievo ellen. Igaz, csak felkészülési meccsen, de a múlt hét végén megszerezte első gólját is új klubja színeiben, miután a nyáron sokakat meglepett azzal, hogy elhagyta a Real Madridot az olasz sztárcsapat kedvéért. A jelek szerint a portugál sztár 33 éves kora ellenére nemcsak játékban tud segíteni, egyelőre gazdaságilag is sikersztorinak tűnik a leigazolása.

Juve-mezt akarsz? Majd vársz egy kicsit!

Sokan fanyalogtak, amikor a világbajnokság után kiderült, hogy a Juventus több mint 100 millió eurót sem sajnált Cristiano Ronaldo leigazolására. A különféle ügynöki jutalékokkal, aláíráspénzzel együtt pedig a 150 millió eurót is megközelítheti az összeg. Senki nem a portugál sztár képességeit vonta kétségbe, nehéz is lenne, hiszen öt Aranylabdát csak úgy nem osztogatnak akárkinek. A kritikusok inkább azt emelték ki, hogy Ronaldo februárban már elmúlt 33 éves, karrierje végén pedig talán kockázatos volt ennyit kiadni érte.

Az idő eddig a Juventust igazolta: július elején, amikor még csak pletyka volt Ronaldo igazolása, a Juventus részvényei az olasz tőzsdén négy hónapos mélyponton voltak. Amikor az első hírek megjelentek, 0,67 eurót értek a cég papírjai, az utóbbi másfél hónapban azonban 0,9 eurónál is járt az árfolyam (most épp 0,88 eurót fizetnek egy részvényért). Vagyis a papírok értéke alig néhány hét alatt majdnem negyedével ugrott meg.

Közben máris megjelentek az első hírek arról, hogy a boltokból elfogyott az összes Juventus-mez, és nem csak a Ronaldo nevével ellátott termékek, hanem az üres trikók is kifogytak. A klub hivatalos boltjának online felületén jelenleg is az az üzenet fogadja a vásárlókat, hogy a megnövekedett rendelés miatt a kiszállítás csúszhat a megszokotthoz képest, egy sima mezt október második felére ígérnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.