2018. december 8., szombat

ITT LEGALÁBB 9 ÉVE, DE AZ IS LEHET, HOGY 29 ÉVE, ÉS MÉG VALÓSZÍNŰBB, HOGY EZER ÉVE SENKINEK SEMMILYEN FELELŐSSÉGE NINCS

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.12.08.


Hello, csodálatosan szép szombat reggelt mindenkinek! Azt írta az újság, hogy ha véletlenül nem fog havazni, akkor talán ónoseső esik hétvégén. Az biztos, hogy strandidő nem lesz, vagy ha igen, nem mostanában.

Tisztelettel szeretném kérdezni: az megvan, hogy milyen szanaszéjjeltrollkodott ország az, ahol a társadalom összhergelését célzó rabszolgatörvénnyel terelik a figyelmet arról, hogy a miniszterek elnöke illegális bevándorlónak álcázott köztörvényes bűnözőket fogad örökbe, miközben arról vinnyog a saját tulajdonaként kezelt közpénzmédiában, hogy őt, az utcai harcost (höhö) minden reggel derékon vágják és megtámadják?

Az megvan, hogy milyen feneketlen fekete lyuk az, ahol az elvtelenségben fetrengő salakmédia mindeközben azzal tereli a figyelmet az utolsó pillanatban is megtrollkodott, aljas túlóratörvény elleni tüntetésről, hogy a párizsi, Macron ellenes gigatüntetéstől, valamint Merkel utódja (a CDU élén utódja, úgy értem) megválasztásának tragikumától megy a falnak. Ja. A csilliárdos fideszes seggnyaló konglomerrátumban nincs hírértéke annak (se), hogy ma 10 órától minden idők egyik legsunyibb és leggecibb állampárti törvénymódosítása – önként vállalt túlmunka, az – ellen vonulnak utcára a szakszervezetek.

És az is megvan, hogy mindennek a lehányt tetejébe a polcon lekvárként feszítő, a népet kilencedik éve egyéni képviselői indítványokkal hátba támadó rezsim (hol van már a lakástakarékok pár óra alatti beszántását övező minapi felháborodás?) szolgálatában parancsot teljesítő rendőrség elrendelte a Kossuth tér (és természetesen az azt északi oldalról határoló utcák) lezárását reggel 6:00 és délután 14:30 között? Hát hiszen a Jászai Mari térről a Kossuth térre vonulnának a tüntetők, akkor miért is ne basszunk ki velük, nem? De. Az orrba-szájba szívatás nagymesterei ráadásul megint másokat tologatnak maguk előtt, ezúttal a lengyel parlament alsóházi elnökét. Marek Kuchcinski – akivel nem mellesleg alig néhány hete találkozott Kövér László Lengyelországban, de most valamiért szombat örömére pont itt eszi a fene, kell az alibi a kormánytrolloknak – a rendőrség olvasatában nemzetközileg védett személy, akinek biztonságát a hatóságoknak kötelessége szavatolni.

Jó. Tehát aki úgy érzi – Kossuth tér lezárás ide vagy oda -, hogy a nyakán taposó elvetemültek kormánya a büdös életben nem fog meghátrálni, szégyenkezni, bocsánatot kérni, megbánni bármit is abból, amit a saját rinocéroszbőre védelmében és saját pillanatnyi gennyes érdekeinek megfelelően kilencedik éve művel, annak csak azt tudom mondani: 10 óra, Jászai Mari tér...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.