2019. január 4., péntek

KUTATÓINTÉZETET ALAPÍTOTT ORBÁN VIKTOR

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2019.01.04.


Megalakult az Illiberális Demokrácia Kutatóintézet, derül ki a Magyar Közlöny legutóbbi számából. A Prof. Dr. Rogán Cecília által vezetett intézet célja az, hogy az alapkutatási fázisból az innovációba emelkedve, az elméleti keretekből a gyakorlat mezejére lépve vizsgálja meg, hogy hány milliárd forintot lehet elkúrni teljesen értelmetlen dolgokra anélkül, hogy Józsi bácsi Taktaharkányban bele ne bassza a vasvillát a televíziójába.

Az intézet tagja lehet bárki, akit Habony akadémikus úr bármikor, akárcsak egyetlen félórácska erejéig.... inklúzíve az ibizai albán emigráció hölgytagjait, alsó korhatár nélkül. Előnyt jelent, ha valakit Deutsch professzor úr röhögés nélkül a kisunokahúgaként tudott bemutatni az Európai Néppárt éves szvingerpartiján. Százharminckét centiméter alatti felnőttszínésznők a szokásos díjazásért lesznek foglalkoztatva, elvégre GFG-t sem hagyhatják az út szélén.

Az IDK idegen nyelvű tudományos folyóiratot fog kiadni Levitan-Borogodskii Methods and Their Applications címmel. Mint ismeretes Levitan és Borogodskii nagymintás kísérlete azt próbálta megbecsülni, hány Magyar Időket olvasó fasiszta nyugdíjas hiszi el azt, hogy Mészáros Lőrincnek megengedik, hogy önállóan vásároljon fasirtot ubisalival. Vélelmezhetően idén kezdik el annak a tanulmánynak a közlését, amelyik azt vizsgálja, hogy kancsal ingatlannepper-feleségekből milyen, újszerű tudományos módszerekkel válhat a Nemzet Történésze. Az intézet három és fél napos történetét bemutató időszaki kiállítás koncepciójának megtervezését Gerő András a Habsburg Mária Intézet vezetője végzi el, szóra sem érdemes financiális kompenzáció fejében.

Külön osztály foglalkozik a feltörekvő ifjú illiberális demokratákkal, akik megadják a módját annak, hogy idősebb illiberális demokratáknak nagy örömet okozva tudományos folyóiratokat, színházakat, és középhegységeket vegyenek át kapitalista megőrzésre. Nemzetközileg is unikumnak számít, hogy Szilvay Gergely osztályvezető vezeti majd a Szilvay Gergely tündöklése és további tündöklése nevű kutatócsoportot.

Az intézet egyelőre a Nemzeti Galéria helyére költözik, amelyet ideiglenesen a Hős utcai lakópark közelében helyeznek el, hogy vezetői elgondolkozhassanak rajta, érdemes-e mexikói kommunista festőnők képeit bemutatni Kim Kardashian-díjas nemzeti-keresztény instagram-művésznők munkássága helyett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.