2019. január 23., szerda

MIÉRT HALLGAT, ÁDER ÚR? - NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG ÁLLAMFŐJÉNEK

HÍRKLIKK
Szerző: Hírklikk
2019.01.23.


Szólaljon meg végre, Áder úr! Történtek dolgok ebben az országban, amelyek miatt mondania kellene valamit. Önnek számos fontos elfoglaltsága van, de nyilván bokros teendői közepette is értesült arról, ami még decemberben az MTVA székházánál történt.

Országgyűlési képviselőket bántalmaztak biztonsági őröknek álcázott martalócok, Áder úr! Olyan politikusokat, akik magyar embereket képviselnek a magyar országgyűlésben. Ön jogvégzett ember, Áder úr, ráadásul meglehetős jogi apparátussal van körülvéve, így, ha állampolgárként nem is, jogászként tudnia kell, hogy nem csupán a demokrácia megcsúfolása, de törvénytelenség is, ami Szél Bernadettel, Hadházy Ákossal és Varju Lászlóval történt. És ebben a helyzetben az Önök – magát pártatlannak mondó – ügyészsége által felügyelt Központi Nyomozó Főügyészség nem a brutálisan fellépő biztonsági őrök ellen, hanem a munkájukat végző országgyűlési képviselők ellen nyomoz.

Tegnap napvilágra került egy hosszabb felvétel is. Ha még nem látta volna, itt megnézheti Áder úr! De előtte vegyen mély levegőt, és legyen erős, mert ilyet eddig csak banánköztársaságokról és kétes hírű diktatúrákról készült felvételeken láthatott.


Azzal, hogy a Polt Péter által vezetett legfőbb ügyészség nem nyomoz az ügyben, gyakorlatilag szabad kezet ad ezeknek a verőlegényeknek. Bátorítást, hogy Orbán Viktor Magyarországán mindent meg lehet csinálni.

Mondjon valamit Áder úr, mert a magyar embereket érdekelné az Ön véleménye. Ön ugyanis nem magánember Áder úr, hanem jelen pillanatban Orbán Viktor kegyelméből, Magyarország államfője. Ebben a minőségében, muszáj volna mondani valamit a biztonsági őröknek maszkírozott martalócok brutalitásáról, úgyis, mint a magyarországi demokrácia legújabb mélypontjáról
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.