2019. március 23., szombat

BARTUS LÁSZLÓ: AZ ELMARADT PURIM, HÁMÁNT NEM MEGFELELŐEN FÜGGESZTETTÉK FEL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.03.22.


"Orbán a Soros-Juncker plakáttal azt üzente, hogy a jelenlegi liberális Európa, az Európai Unió és az Európai Néppárt zsidó, mert a zsidó világösszeesküvés része. A liberalizmus zsidó világrend, melyet a maga ácsolta fára kíván felakasztani. Orbán ezzel a “zsidók” ellen támadt, mint Hámán, hogy mindenki neki hajtson térdet. A márdokeusi “zsidó” szellemet kívánja elpusztítani. A Néppárt megengedte neki, hogy tervét folytassa. Ilyen szomorú Purim még nem volt Európában. Purim napján kell nézni, hogy a mai Hámán újra szabad kezet kapott."

Purim napjára esett, hogy Európa cselszövőjét nem zárták ki a Néppártból. A Purim a zsidók ünnepe, az öröm napja, mert az álnok és gonosz Hámán, aki ki akarta irtani a zsidókat, saját tőrébe esett, és az általa ácsolt akasztófára függesztették fel. Orbánt, Európa Hámánját is felfüggesztették, de nem úgy, ahogy kellett volna. Nem zárták ki, így az álnokság, a fenyegetettség, a szabadság eltiprása bent maradt Európában. Ezért elmaradt a szabad világ “purimja”. A cselszövő Hámánt nem a maga ácsolta akasztófára függesztették fel, hanem ő ácsolt újabb akasztófákat. Meg is ígérte, ő fogja “felfüggeszteni” azokat, akik elkövették azt a védhetetlen hibát, hogy megkegyelmeztek neki. Az “ördögnek” nem lehet megkegyelmezni.

Az Európai Néppárt által emlegetett európai érték az, hogy nem uralkodhatnak zsarnokok, és egyetlen zsarnoknak sem kell térdet hajtani. Ezt Isten parancsolta meg a zsidóknak, de ez minden nép érdeke és vágya is. Ezért a zsidóság a legpozitívabb szerepet játssza a történelemben. Ezért vannak benne az igazi zsidók minden szabadságharcban, minden demokratikus törekvésben, a szabad világ megvédésében. Ezért támogatják a joguralmat, amely a zsarnokságtól megvéd. Ezért támogatják a liberális demokráciát is, amelynek “alternatívája” olyan elnyomó rendszer, amelyben a jog helyett egy ember uralkodik, akinek akarata előtt térdet kell hajtania mindenkinek.
..

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.