2019. május 29., szerda

AKIK BIRKÁK AKARTAK LENNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.05.29.


...Kicsit segítek számolni Orbán úrnak. Általános iskola, 2-3. osztály.

7 988 062 – választópolgárok száma

1 803 282 – a Fidesz-KDNP-re leadott szavazatok száma

6 184 780 – ennyien nem szavaztak a Fidesz-KDNP-re

Úgy is van ez, hogy a magyar valóság show-ban felteszik mindenkinek a kérdést: akarsz-e birka lenni? És akkor a többség nem akar birka lenni. Így aztán a juhász csak azokat terelgetheti, akik birkák akartak lenni. Azokat etetheti. Csak azok legelnek a juhász felügyelete mellett, akik birkák akartak lenni, és azok is lettek. A juhásznak még az is a dolga, hogy el ne kóboroljanak a birkái. Azért ez megesik, ilyenkor a juhász rohadt ideges.

Nem is értem, hogyan kérhet olyasmit Orbán, hogy majd minden magyarok őt támogatják Brüsszelben. Szerintem meg azért volt demokratikus választás, hogy bárki meggyőződése, szimpátiája szerint eldönthette, hogy ki képviselje az ő véleményét az Unióban. Hogy képzeli Orbán? Te nagyon hülye vagy – ezt szoktam mondani már az iskolában is annak, aki olyan bugyutának néz, mint hat pár zsarucsizma kisuvickolva. Szerencsétlen.

Micsoda hitvány alakok lennénk, ha most meghatódva a nagy magyar Vezértől szembeköpnénk magunkat, és támogatnánk azt a gyűlöletes politikát, amit évek óta jól kidolgozott; elsősorban embertelenségének és hatalmának gőzében. Ja, még egy kis isteni, hites kultúrával megspékelve. Rettenetesen megzavarodott az elméje, mert hiába nyertek itthon választást, azt Európában el is kellene adni. Támaszkodjon, kapaszkodjon a déli szögesdrótos kerítésébe, maguknak csinálták. Plusz a vagyonokkal kibélelt kedves és hű segget nyaldosóira. Ameddig lehet, ameddig hatalmon vannak; magabiztosságuk talán először éppen az Unióban tűnik el. Kivezetteti magát, most törné be a hátsó ajtót, mert emelt fővel nemigen vonulhat be a főkapun.

Mi magyar emberek Én magyar ember nem szeretem a sunyin somfordáló alakokat. Amúgy pedig tegye meg a lottón a 13-ast, mert mandátumban az annyit ér, mint birkának az Örömóda. Minden bizonnyal nélküle és pártja nélkül osztják majd el az EP-ben a posztokat. Már csak azért sem számíthat Európa géniuszának, mert az a Néppárt lesz az Európai Parlament legnagyobb képviselőcsoportja, amelyikből nem saját kérésére felfüggesztették magukat. Haragjuk, durcásságuk mit sem változott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.