2019. május 18., szombat

ORBÁN HAZAÁRULÓ, OROSZOKKAL SZÖVETKEZETT MAGYARORSZÁG ELLEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.05.18.


Ausztriában bukott le Orbán: minden jel szerint Orbán orosz segítséggel szállta meg a magyar sajtót, hogy félrevezesse a magyar embereket. Orbán Magyarország ellen szövetkezett, külső, idegen segítséggel, korrupciós ügyletekkel számolta fel a sajtószabadságot, az alkotmányos rendet. A szabad magyar sajtót álhíreket terjesztő propagandává züllesztette, hogy az orosz érdekeknek megfelelő szélsőjobboldali rendszert erőltessen az országra, és becsapja a magyar polgárokat. Erre utalnak az osztrák Strache-botrány részletei.

"Már Simicska Lajos is hazaárulásnak nevezte, amikor Orbán véletlenül elszólta magát, hogy az oroszok (a “Roszatom”) megveszik neki az RTL Klubot, ha akarja. Ez az elszólás felveti a kérdést, hogy az osztrák Heinrich Pecina kinek a pénzén vásárolta fel a magyar sajtó nagy részét Orbánnak és játszotta át “Mészáros Lőrinc” kezére. A megbukott szélsőjobboldali osztrák alkancellár ugyanezt a modellt akarta megvalósítani, és ehhez ajánlott fel osztrák közbeszerzéseket."

Aminek az osztrák szélsőjobboldali vezér még a tervébe is belebukott, Orbán azt megcsinálta Magyarországon, és kutyabaja nincs. Ehhez képest megalázó az a pofátlanság, ahogy ez az ember “kellemes karácsonyt kíván”, ha a parlamentben kérdezik, beleröhög a riporter arcába, ha a veje milliárdjairól érdeklődik, vagy azt mondja, hogy “üzleti ügyekkel nem foglalkozom”, ha a cinikus és pofátlan, ostoba és tökhülye gázszerelő strómanjáról faggatják, akinek a nevén százmilliárdokat lop ki az államkasszából az Orbán-család. S ezzel minden el van intézve.

Ha Orbán korrupciós magyar közbeszerzéseket adott orosz cégeknek (például a Paks II. kapcsán), hogy Magyarország szabadsága, függetlensége és önrendelkezése ellen támadjon a szabad sajtó felszámolásával, hogy becsapja és félrevezesse a magyar embereket, Magyarországot pedig az orosz érdekeknek kiszolgáltassa, akkor Orbán ténylegesen a hazaárulás bűncselekményét követte el. Az alkotmányos rend megdöntése és a többi korrupciós bűncselekménye mellett, amelynek köszönhetően ezer milliárdos rejtett vagyonra tett szert.

Az osztrák botrány magyar botrány is, amibe Orbánnak is bele kellene buknia, ha Magyarországon jogállam lenne, vagy ha az emberekben lenne polgári öntudat és felelősségérzet. Ezzel szemben Orbán minden idők legnagyobb európai parlamenti választási győzelmére készülhet, éppen az orosz közreműködéssel megszállt sajtónak köszönhetően. Mindez nemcsak megalázó, hanem biztos jele annak, hogy az Orbán-rendszer jó magyar szokás szerint öldökléssel és totális katasztrófával végződik, mert ha az emberek nem kérik számon a jogot, a törvénytelenségeket, akkor a diktatúra elmegy egy olyan pontig, amikor már csak öldökölni lehet.

Miközben nemcsak Strache bukott le az orosz korrupciós üggyel és hazaárulással, hanem Orbán is. Strache csak szerette volna megcsinálni azt, amit Orbán meg is csinált. De Strache megy, Orbán marad. A lemondott Strache alkancellár a titkos felvételen elmondta, hogy ugyanazt és ugyanúgy akarja megcsinálni, amit Orbán. Fel akarja vásárolni pártcélokra az osztrák sajtót, hogy azon keresztül megtévesztve és félrevezetve az osztrák polgárokat, abszolút hatalomra juttassa az osztrák szélsőjobbot. Strache elmondta a technikát is, ahogy Orbán ezt megcsinálta. Ugyanazt a Pecinát iktatták volna közbe “vásárlóként”, aki Orbánnak felvásárolta a teljes vidéki magyar sajtót és kivégezte a Népszabadságot. Majd mindezt átadta a valódi tulajdonos strómanja, Mészáros Lőrinc kezébe. Ezek mind színlelt gazdasági tranzakciók, s a mostani botrány arra utal, hogy orosz pénz, az orosz titkosszolgálat áll a magyar sajtószabadság felszámolása mögött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.