2019. május 31., péntek

TOROCZKAI ÉS ORBÁN KÖZÖSEN GYENGÍTETTE MEG A JOBBIKOT

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2019.05.31.


Azt persze eddig is több mint sejteni lehetett, hogy Orbánék pénzt, paripát, fegyvert biztosítanak a Mi Hazánk Mozgalomnak, segítve Toroczkai pártját a Jobbik lenullázásában, ám azért az meglepő volt, hogy Budaházy György erről kendőzetlenül beszélt. A számok is azt mutatják, hogy a Fidesz tevékenysége sikeres volt – a Mi Hazánk az európai parlamenti választások eredményei szerint a szavazók közel 3,5 százalékát magához csábította a Jobbiktól. De hova tűnt a többi Jobbikos szavazó?

„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Toroczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot...persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve” – látható-hallható azon a Gulyás Márton-féle Partizán által közzétett videofelvételen, amelyet a Mi Hazánk kapuvári fórumán rögzítettek.

Az európai parlamenti választások eredményei között bogarászva – azokat az öt évvel ezelőttiekkel összehasonlítva látszik, hogy a Mi Hazánkon keresztül a Fidesznek bejött a taktikája: valóban sikerült zavart okoznia a Jobbiknál:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.