2019. június 19., szerda

MOST FELEZHETED AZ UTASBIZTOSÍTÁS DÍJÁT - INDUL A SZEZON, NÉHÁNY KATTINTÁSSAL BIZTOSÍTHATJUK A NYARALÁST

AZ ÉN PÉNZEM 
Szerző: Az Én Pénzem
2019.06.19. 


Két perc alatt, mobilapplikáción keresztül is megköthető a Hello Utazó utasbiztosítás, amit egy mozdulattal meghosszabbíthatunk, ha tovább maradnánk külföldön. Most a biztosítás díjának felét újra felhasználhatjuk a következő nyaralásnál. Az applikáció sok hasznos funkcióval is segíti az utazókat. 

Tavaly augusztusban indította útjára a Magyar Posta Biztosító a Hello brand második termékét, a Hello Utazó utasbiztosítást, ami mindössze 2 perc alatt megköthető, online fizethető, és minden további ügyintézés is online végezhető. A termékhez készült egy egyedi fejlesztésű mobil applikáció hello2U néven, ami az utazók számára nyújt kényelmi szolgáltatásokat Android és iOS rendszerű mobiltelefonokra.

A biztosítás most 50 százalékos kármentességi kedvezményt is kínál – mondta Mester Péter, a biztosító marketingvezetője az Azénpénzem.hu-nak. Kármentes utazás esetén a befizetett biztosítási díj felét bónusz formájában visszaigényelheti az utazó. Ezt következő utazásakor felhasználhatja díjcsökkentésre. Ha valaki az elkövetkező egy évben nem utazik, bátran átadhatja kuponját barátjának, családtagjának, hogy kárba ne vesszen. Lehetőség van arra is, hogy az ügyfél akár adományként felajánlja közhasznú szervezet számára.

Az akcióval az utasbiztosítás terjedését ösztönözné a biztosító, hiszen sokan még mindig biztosítás nélkül indulnak útnak – hangsúlyozta Mester Péter. Az arány ugyan valamicskét javult az elmúlt években, de a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) adatai szerint még így is csak a külföldre utazók fele gondoskodik a biztonságáról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.