2019. augusztus 27., kedd

A FIDESZ SZÁMÁRA AZ ÜRÜLÉKNEK MÁR NINCS SZAGA?

HÍRKLIKK
Szerző: KARDOS ERNŐ
2019.08.27.



Úgy tűnik, már nem akarja leállítani a szennyvíziszap importját a kormány. A Fideszhez közel álló lap ugyanis egy új magyar találmánynak kívánja beállítani a hatalmas botrányt kiváltó ürülékimportot.

Valami bűzlik Székesfehérváron. Először azt gondoltuk, hogy a szennyvíziszap. Kétségtelen, amikor az első szállítmány megérkezett Fehérvárra, a város polgármestere, Cser-Palkovics András azonnal felháborodott. Követelte, hogy a szennyező anyag behozatalát engedélyező Pest megyei Kormányhivatal azonnal adjon magyarázatot! Az indoklás persze a mai napig késik.

Később megszólalt a kormánypárt lángszavú szónoka Nacsa Lőrinc. A Fidesz-KDNP frakció szóvivője is felszólította a kormányt, hogy azonnal tiltsa meg a külföldi szennyvíziszap behozatalát. Magyarország ugyanis nem kér más szennyéből! Ezek után lépett színre Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, aki szintén kijelentette, hogy valóban nincs szükség külföldi szennyvíziszap behozatalára. S természetesen be is tiltják az ürülék importálását. A fehérváriak örültek az ígéretnek, mert addigra a városban már „harapni” lehetet a bűzt, leginkább a horvát szennyvíziszapot tároló bánya közelében...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.