2019. szeptember 26., csütörtök

ISMÉT ÉDESANYJA BŐVÍTETTE LÁNG ZSOLT RÓZSADOMBI HÁZA KÖRÜL A TELKET

24.HU
Szerző: SPIRK JÓZSEF
2019.09.26.


A II. kerületi fideszes polgármester háza az egykori SZOT-szálló helyén épülő luxustársasház mellett áll, a beruházótól vették az udvar megnagyobbítására szolgáló telket. A politikusnak nem először segít be az édesanyja.

Tovább nőtt a II. kerületi fideszes polgármester rózsadombi családi háza körül a telek, miután Láng Zsolt édesanyja újabb területet vásárolt meg a szomszédban az egykori SZOT-szálló erdejéből – értesült a 24.hu.

Láng Zsolt – akinek vagyonnyilatkozata szerint további két társasházi ingatlana van a II. kerületben – a nagy állami beruházások kivitelezőjeként ismert Market Zrt.-vel építtette fel a házát 2013-ban a dunai panorámás Apostol utcában. A ma már biztosan több százmillió forintot érő ház építési költségei jócskán meghaladhatták a politikus akkori hivatalos bevételeit, a vagyonnyilatkozata szerint jelentős, akkor 40-50 milliós megtakarításai mégis gyarapodtak, mire elkészült a többszintes épület. Láng magyarázata szerint hozzátartozói segítették a pénzügyi fedezet előteremtésében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.