2019. október 21., hétfő

DOBOZOLNAK. LAKKCIPŐBEN, VASALT GUCCI ÖLTÖNYBEN, KLOTTGATYÁBAN, MEGFAGYOTT VICSORÍTÁSOTOKKAL – HÚZZATOK EL, MEGBUKOTTAK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.20.


...Dobozolnak a bukott urak és hölgyek, pánik van, el kell tüntetni a dokumentumokat, hivatalos, pöcsétes iratokat. Teherautóval, személykocsival, gyalog, ölben, aktatáskában viszik a szajréjukat. Mindent megtesznek a kormánypártok annak érdekében, hogy ne lehessen korrekten átvenni az ellenzéki nyerteseknek a kerületek, a városok, a települések vezetését. Dobozoljanak csak, lesz másik, mindig lesz másik doboz. Minden mocskukat úgysem tudják eltakarítani, mert az embereknek van egy olyan élő doboza, amiben igen jól működik az emlékezet, igen jól működik az értelem, mert egészen jól ki vannak bélelve aggyal. Így megy a világ elébb, az emberek ítéletét nem lehet dobozba zárni, és ledarálni sem.

Egyébként ebben a folyamatos dobozolásban meg is lehet őrülni – kérdezzék meg drága pofára esett urak, hölgyek a Tótékat.

Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés! (Örkény István)

Most már az idő nem nekik dolgozik, nyerhetnek még pár napot a hatalom nélküli pribékek, de nekünk a választások után már közös ügyünk – velük nem volt -, sok tennivalónk van. Magunkért meg az országért szeretnénk végre tevőlegesen is azon dolgozni, hogy egy szabad, demokratikus és európai élhetőséget teremtsünk magunknak. Fogjátok a rohadt narancsos dobozotokat; és lakkcipőtökben simára vasalt Gucci öltönyötökben, klottgatyátokban, jéggé fagyott vicsorgásotokkal húzzatok el! Nélkületek akarunk boldogulni. Amit elloptatok, úgyis előkerül – tőletek meg a kedves rokonoktól, haveroktól, mert magatok lesztek a legnagyobb spiclik, hogy mentsétek a saját bőrötöket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.