2019. október 13., vasárnap

DÖMSÖDI GÁBOR: KÉTSZER IS MEGKERESTEK A FIDESZTŐL

MAGYAR HANG ONLINE
Szerző: LAKNER DÁVID
2019.10.12.


Ismét polgármester lenne Dömsödi Gábor, aki 2014 óta vezette Pásztót, tavaly viszont a képviselő-testület feloszlatta önmagát, és végül a fideszes kihívó került a város élére. Az egykori tévés-rádiós állítja, három és fél évig semmi gond nem volt, miután viszont elindult országgyűlési képviselőnek, megadták rá a kilövési engedélyt. Az önkormányzati választás mellett beszélgettünk arról is, ki próbálta beszervezni a Fideszbe, mit javasolt Győzikének, és hogy miért írt egy könyvet Hajdú Péterről.

Alig száz szavazattal veszítette el a tavalyi időközi választást Pásztón a fideszes indulóval szemben. Most újra rajthoz áll. Tanult a vereségből?
– A tavalyi vereségben nem volt sok tanulság. De most negyedszer indulok Pásztón polgármester-választáson, és ezek összességéből sokat tanultam. Tavaly valóban nem kampányoltam, hiszen hivatalban lévő településvezető voltam, az uniós pályázatainkra pedig elég kevés idő maradt már. Közel 2,5 milliárd forintról volt szó, mi pedig próbáltuk a határidőket tartani. Tehát nem értem rá kampányolni, míg fideszes helyettesemnek, aki a végkielégítéssel a zsebében lemondott, volt erre ideje. Ennek tükrében ez a 106 szavazat nem is sok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.