2019. október 11., péntek

ÓRIÁSI LUXUSBIRTOK VAN BORKAI PEDAGÓGUS FELESÉGE NEVÉN

NÉPSZAVA
Szerző: BATKA ZOLTÁN
2019.10.11.


2012 óta vásárolja fel a földterületeket a festői szépségű községben. Végül hat, egymás melletti földterület megszerzésével alakult ki az óriási, egyesített terület.

Hatalmas, mintegy négy hektárnyi birtokot vásárolt össze magának Borkai Zsolt felesége Sokorópátkán – tudta meg Hadházy Ákos független képviselő és tette közzé a Facebook-oldalán. 

Borkainé Havassy Myrtill Zsuzsanna 2012 óta vásárolja fel a földterületeket a festői szépségű községben. Végül hat, egymás melletti földterület megszerzésével alakult ki az óriási, egyesített terület. 

A ma fegyveres őrökkel védett, kovácsoltvas kerítéssel körbevett birtokon a Google Maps tanúsága szerint teniszpálya és hatalmas épületek találhatóak, az épületeket alagcsövezték – csak ennek a költsége több tízmillió forint – amellett jókora, gyönyörű jakuzzi is ékesíti a birtokot. 

Hadházy Ákos szerint Borkainé Havassy Myrtill pedagógus, azaz a fizetéséből bajosan tellene ilyen luxusberuházásra. 

De polgármester férje, Borkai Zsolt legális jövedelmeiből sem tellene egy ilyen birtokra. Ahogy – mint azt korábban megírtuk – az orgiában végződött adriai kiruccanását sem tudta volna kifizetni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.