2020. január 17., péntek

A FIDESZ SZAVAZTA MEG A BÖRTÖNKÁRTÉRÍTÉSES TÖRVÉNYT, AMI MIATT MOST SÍRNAK

ÁTLÁTSZÓ / VASTAGBŐR BLOG
Szerző: ERIC
2020.01.17.


Egy hete Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy függesszék fel a büntetés-végrehajtásban résztvevő raboknak a fogva tartási körülmények miatti megítélt állami kártérítések kifizetését. Szerdán a felfüggesztés életbe is lépett, és többmilliárd forintot tart így bent az állam. Csakhogy erre a kártalanításra a fogvatartottak pont a Fidesz-kormány által 2016-ban hozott törvény miatt jogosultak.

Mára tízmilliárdos iparággá vált a börtönbiznisz, amelyen bűnözők, dörzsölt ügyvédek és Soros-szervezetek gazdagodnak. Börtönben ülő bűnözők – köztük gyilkosok, gyermekgyilkosok, erőszaktevők, csalók vagy rablók. A dörzsölt ügyvédjeik és a Soros-hálózat segítségével elképesztő összegeket perelnek ki az államból a börtönkörülményekre hivatkozva. Mára 12 ezer ilyen pert indítottak a magyar állam ellen közel tízmilliárd forintos kártérítési összegben. “ – nyilatkozta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője is szerdai budapesti sajtótájékoztatóján és első lendületből nehéz vele vitatkozni.

Hát gyilkosok, gyerekgyilkosok és Soros-szervezetek szipolyozzák az adónkat, és a Fidesz-KDNP lesz az, aki szembeszáll velük?! Tényleg teljesen nonszensz, hogy az elmúlt 3 évben, évi 18 ezres fogvatartotti átlaglétszámra 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen.

Vagy mégsem?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.