2020. január 17., péntek

MÉSZÁROS DISZNÓI MIATT KELL A SERTÉSEKET NEMZETI ZÁSZLÓVAL MEGJELÖLNI?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.01.17.


Továbbra is nyitott kérdés, miért kell éppen a sertéshúst megjelölni nemzeti zászlóval, jelezve, honnan származik. A baromfihús sokkal keresettebb, ha a vásárlókat arról akarják tájékoztatni, hogy az állat megbízható körülmények között, magyar követelmények között nevelkedett, az a baromfihús esetében éppen olyan fontos lehet. Orbán rendszerét ismerve a sertések megkülönböztetése mögött is disznóság húzódik, mert ezek az emberek nem tudnak tisztességesen gondolkodni, minden húzásuk mögött valami önös érdek és hátsó szándék áll.

Így kézenfekvőnek ígérkezik a válasz, hogy azért kell nemzeti zászló segítségével a nemzeti érzéssel és a magyar termék iránti bizalom erősítésével támogatni a magyar sertéshús eladását, mert Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktor strómanjának sertésbiznisze van, és nem csirkékkel foglalkozik. Komoly érdekeltsége van az ágazatban az MLSZ-vezérként bandatag Csányi Sándornak is, de miatta nem nyújtaná a kisujját Orbán, miután neki – ha közvetett módon is – üzleti ellenfele Csányi, nem a strómanja.

Ez nem jelenti azt, hogy idővel ne szélesítsék a nemzeti zászlócskák kihelyezését más hústermékekre is, ahogy a TAO-t is a felcsúti szörnyakadémia, szörnycsapat és szörnystadion fenntartására találták ki, de azért, hogy elmossák a modell egyértelmű vesztegetési jellegét, leplezzék a bűncselekmény útján finanszírozott felcsúti szörnyprogram kriminális jellegét, kiterjesztették a TAO lehetőségét más csapatokra és más sportágakra is. Ezért elképzelhető, hogy idővel kerülnek zászlócskák a csirkékre és a marhákra is, olyan lesz a hentesbolt, mint egy zászlóbolt. A nemzeti dohánybolt után jön a nemzeti húsbolt.

Ne feledjük, hogy Magyarország Orbán Viktorral azonos. Amit ő szeret, azt szereti a magyar nép. Az ő érzései, gondolatai a magyar nép, a “magyar emberek” érzéseivel és gondolataival azonosak, és fordítva. Ezért már az sem véletlen, hogy a gázszerelő stróman disznótelepet vásárolt és sertéshúsfeldolgozót vett közpénzen, és nem csirkeneveldét, mert Orbán a disznóhúst szereti. A disznóvágás életének legnagyobb eseménye, ahol kiteljesedhet. A kolbásztöltés, a vér sütése, zabálása, az ő világa. Ezért van Mészáros nevén disznótelep, és ezért a sertéshús eladását kell támogatni. Ez az ő biznisze...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.