2020. január 27., hétfő

TAVALY IS HORVÁTORSZÁGBAN TALÁLKOZGATOTT A KORMÁNYKÖZELI LUXUSJACHT ÉS MAGÁNREPÜLŐGÉP

ÁTLÁTSZÓ / FELCSÚT TRAVEL CLUB
Szerzők: ERDÉLYI KATALIN, BÁTORFY ATTILA
2020. 01.27.


Az Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrincék által is előszeretettel használt osztrák magánrepülőgép 2019-ben is járta a világot, és többször feltűnt ugyanott, ahol éppen akkor a szintén Mészároshoz köthető máltai luxusjacht is horgonyzott. Mutatjuk az OE-LEM és a Lady Mrd tavalyi útjait, amelyek 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is az Adrián keresztezték egymást.

Több hónapnyi kutatómunka után 2018. szeptember végén mutattuk be egy részletes anyagban az OE-LEM lajstromjelű, osztrák bejegyzésű, 17 milliárd forint értékű magánrepülőgépet, és a Lady Mrd nevet viselő, máltai zászló alatt hajózó, 7 milliárd forint értékű luxusjachtot, melyeket előszeretettel használ a NER elitje.

Lefotóztuk, hogy 2018 júliusában Orbán Viktor miniszterelnök az OE-LEM fedélzetén utazott Bulgáriába a Vidi focimeccsére, majd vissza Budapestre. Drónvideót készítettünk arról, hogy az egyik legerősebb kormányközeli üzletember, Szíjj László, és Homolya Róbert MÁV-elnök a Lady Mrd-dal hajókázott az Adrián – néhány héttel korábban Mészáros Lőrinc pihent ugyanezen a jachton...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.