2020. március 15., vasárnap

AZÉRT ALACSONY A MAGYAR FERTŐZÖTTEK SZÁMA, MERT NEM TESZTELNEK - AKIRŐL NEM DERÜL KI, HOGY KORNAVÍRUSSAL FERTŐZÖTT, NEM RONTJA A STATISZTIKÁT - AKI MEGGYÓGYUL, ANNAK MINDEGY, AKI MEGHAL, ANNAK IS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.03.15.


Orbán sikerpropagandája önmagában is hazugság a magyar egészségügy felkészültségéről, de nyilvánvalóan hamisak a konavírussal fertőzött személyekről szóló statisztikai adatok is. Jelenleg 32 emberről mutatták ki a fertőzöttséget, ami matematikai képtelenség is a vírus terjedésének ismeretében. A világ minden részén exponenciálisan emelkedik a fertőzöttek száma, kivéve Magyarországon, ahol csak egy-egy újabb est fordul elő, mintha a fertőzöttek nem fertőznének. Ennek oka, hogy szándékosan korlátozzák a tesztelések számát.

Annak ellenére, hogy Dél-Korea esete mutatja, hogy a szeparáció mellett a tesztelés a járvány legyőzésének egyik módja, a terjedés megállításának egyik hatékony eszköze. Magyrarszágon egyetlen helyen végeznek tesztet,a Szent László Kórházban, ami önmagában kiárja a vidéki esetek feltárásának lehetőségét. Az intézkedések sincsenek arányban a hivatalos adatokkal, mert azok már a sokkal fertőzöttebb országok protokollját követik, ahogy a magyarok veszélyérzete is meghaladja a hivatalos számokat. Minden bizonnyal joggal.

Kiderült, hogy a Szent László Kórházban csak olyanokat tesztelnek meg, akik súlyos tüneteket produkálnak, és bizonyított, hogy a legfertőzöttebb országokból származó betegekkel érintkeztek. Ennek hiányában akár bele is halhat a beteg a koronavírusba úgy, hogy soha nem derül ki, hogy koronavírusa volt, ahogy az sem, hogy hány embert fertőzött meg. A statisztikai adatok hamisítása és a dezinformáció minden diktatúra sajátja, a sikerpropaganda szerves része. De az a módszer, ahogy vírust legyőző vezér szerepében pöffeszkedő Orbán kormánya csal, életveszélyes a lakosságra nézve.

Ennek legfőbb bizonyítéka az, hogy a különféle beszámolók szerint orvosi javaslatra sem végeznek el teszteket betegeken, mert a kiadott protokoll, amelynek célja a felderített esetek alacsonyan tartása, és a pénz futballstadionokra és közel-keleti ortodox templomokra való spórolása, ezt nem teszi lehetővé. Ezért alacsony a magyar fertőzöttek száma. Az is nevetséges és felháborító, hogy a járvány elleni védekezés vezetője a miniszterelnök, de ki más lehetne, hiszen döntéseket ebben az országban csak ő hozhat, nem bízik meg senkiben, és az egész kommunikációt és helyzetet a kontrollja alatt akarja tartani...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.