2020. március 14., szombat

KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK FELOLVASÁSÁVAL SEGÍTENÉNEK A SZÍNÉSZEK A MAGYARTANÁROKNAK - BÍRÓ KRISZTA ÉS FULLAJTÁR ANDREA SZÍNÉSZNŐK KEZDEMÉNYEZTÉK AZ AKCIÓT.

HVG ONLINE
Szerző: hvg.hu
2020.03.14.



Fullajtár Andrea az Online otthonoktatás Facebook-csoportban írta meg, hogy Bíró Kriszta felvetése után a színészek kötelező olvasmányok felolvasásával segítenék a magyartanárokat és a diákokat.

A színésznő bejegyzése népszerű lett, egy óra alatt több ezer kedvelést kapott.

Erre a célra már létre is jött a Művészek az online otthonoktatásért elnevezésű zárt csoport is. A leírás szerint a tagok célja, hogy

- "az otthonoktatást segíteni kívánó művészeket egy felületre gyűjtse, és így megkönnyítse a feléjük irányuló kommunikációt."

Elérhető már egy Google Dokumentum szintén Művészek az online otthonoktatásért címmel, amelyben az évfolyam és a diákok életkorának megadása után ki lehet választani, mely szerzőtől milyen művet és mikor olvassanak fel a színésznők.

A csoportban több színész is jelezte, hogy segít, többek között Gryllus Dorka, Simon Kornél Trokán Anna és Trokán Nóra.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy hétfőtől bezárnak az iskolák és új, digitális oktatási rend lép életbe, a diákok nem mehetnek be az oktatási intézményekbe.

ITT OLVASHATÓ



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.