2020. március 1., vasárnap

MAGYAR SZERELEM SVÉDORSZÁGBAN ÉS MAGYARORSZÁGON

HATÁRÁTKELŐ
Szerző: Határátkelő
2020.03.01.


A beteljesült szerelemnél kevés szebb dolog van, különösen akkor, ha az ember fel is vállalhatja a kapcsolatot. Hogyan feszíthet be egy kapcsolatot egy landolás?

A kérdésre Bandirepublic története ad választ, avagy miként lesz egy kedves történetből egy fordulattal elgondolkodtató példa?

„Stockholmban egy nagyon szimpatikus, fiatal, jól szituált magyar pár ült mellém a repülőn. Van, amikor első ránézésre érzi az ember, hogy egy kapcsolat mély, szenvedélyes és tartalmas lehet. ők is ilyenek voltak.

Az egyikük félt a felszállásnál, ezért a másik szorosan megfogta a kezét és úgy nyugtatta. Sokat mosolyogtak egymásra, nagyon bensőséges volt a hangulat. felváltva hajtották egymás vállára a fejüket, viccelődtek, a telefonon játszottak.

Leszállás előtt izgatottan nézték a gép ablakából a pazar naplementét. Lopva figyeltem a romantikus pillanatot.

Aztán amint földet értünk picit befeszültek és mintha egy varázsütésre megmerevedtek volna a frontvonalak köztük. Látszólag eltávolodtak egymástól és terhelt csendben haladtak a poggyászfelvételig.

Útközben elsétáltunk a Családok évét több nyelven propagáló kormányzati hirdetések mellett, de ők csak mereven előre néztek, mert… ez rájuk nem vonatkozott.”

Hogy miért, az kiderül az eredeti bejegyzésből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.