2020. április 2., csütörtök

“GENETIKÁNKBAN” VAN AZ ORBÁNIZMUS: MAGYARORSZÁG SEM SZŰKÖLKÖDIK KORRUPT HAMIS PRÓFÉTÁKBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.01.

Döbbenetes videófelvétel került fel március 31-én a Belvárosi Gyülekezet YouTube csatornájára. A felvételen Dombó Zsolt, a Belvárosi Gyülekezet vezetője, a Budapesti Próféta Suli vezetője prófétált nagy lendülettel, amelyben az állította, hogy a magyarok “genetikai” alapon védik Európát (“ez a genetikánkban ott van”), ez a védelem pedig “a szellemi és fizikai határok megvédése”. A próféciában felmondta a magyar kormánypolitikai lózungjait, az orbáni propaganda hazugságait, magát az orbánizmust. Dombó Zsolt mögött Mikes Attila, a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet presbitere, a Próféta Suli egyik elindítója látható. A prófécia méltó ahhoz a rendszerhez, amelyről áradozott, miután a náci fajelmélettel, genetikai alapon magyarázta, hogy a magyar identitás lényege az orbánizmus.

Az Orbán-rezsim ez év februárjában csaknem 90 millió forint támogatást nyújtott a Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola megrendezésére, amelyből ez a “prófétai mozgalom” kinőtt. A pénzt a magyar “próféták” használhatják fel. Dombó Zsolt a 90 millió forintért prófétálta bele a magyarok vérébe az orbánizmust. Az adófizetők pénzén vásárol az Orbán-rezsim szélhámos futóbolondoktól olyan hamis próféciákat, miszerint a “magyar egy prófétai nemzet”, továbbá, hogy a magyarság “az utolsó időkre van elkészítve”, hogy Európa megmentője legyen. Eszerint Európa az Orbán-rendszerrel összefonódott magyar pünkösdi-karizmatikus egyházból és a jelenlegi “magyar politikából” merít erőt: egy reménységük van még “az Úron kívül”, hogy “Magyarország még tartja magát”. Orbán Viktor sem mondhatta volna szebben.

Dombó Istenre hivatkozva azt hazudja a naiv hívőknek, hogy egész Európa a magyarokat és az olyan korrupt hamis prófétákat csodálja, mint ő maga. Miközben az Orbán-rendszer Magyarországa utálat és gúny tárgya minden jóérzésű európai polgár szemében. Azt hazudja, hogy a magyar nemzet messianisztikus feladatot kapott, és ezt az “Úr mondta neki”, hogy Európa felébredjen. Miből is? Abból, hogy még nem törölték el a hatalmi ágak szétválasztását, nem diktátorok vezetik az országokat? Abból, hogy léteznek emberi jogok, van törvény előtti egyenlőség, sajtószabadság, szabad, egyenlő és tisztességes választások? Hogy nem állami kereszténység van, “mindössze” vallásszabadság, amely magában foglalja a vallástalansághoz való jogot is, és biztosítja a megtéréshez szükséges szabad választás lehetőségét? Ebből kellene felébrednie Európának és a szentágostoni keresztény állam ideológiáját átvenni? Jól értjük, hogy ezt mondja ez a kergebirka hülyegyerek?

Örömhír, hogy “a magyar prófétai mozgalom fejlődik”, az ország különböző pontjain hoznak létre prófétaiskolákat és prófétai központok. Ezek majd az egész országban beprófétálják jó pénzért, hogy a magyar nemzet küldetése Orbán Viktor fasiszta rendszerének támogatása, mert ez menti meg a kereszténységet és Európát, és Isten ezt adta a magyar nemzet küldetésének. A magyar prófétai mozgalom éppen abból a Nyári Dicsőítő Iskolából fejlődött ki, amelyre az Orbán-rezsim ezt a potom 90 millió forintot ajándékozta. Ez a csapat ráépült annak idején Orbán Gáspárra, a Felház is egy ilyen dicsőítő rendezvénysorozat volt. Ez a kapcsolat már erősen arra utal, hogy a Felház egy politikai marketing volt, és a neoprotestáns kisegyházak beszippantásának eszköze. Van egy Prófétai Napló nevű honlapjuk is, amit egy Országh György nevű pasas szerkeszt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.