2020. április 2., csütörtök

ALBERT CAMUS: "NEM ELÉG FASISZTA PÖCSNEK LENNI, ANNAK IS KELL LÁTSZANI."

ÖRÜLÜNK, VINCENT?BLOG
Szerző: jotunder
2020.04.01.


Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani, bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.

Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai Unió nem képes támogatni a járvány elleni küzdelmünket, akkor legalább ne akadályozza erőfeszítéseinket. Mi itt látástól vakulásig próbáljuk menteni a menthetőt, én most például megmentettem a Bazilikát, nagyon jól fog mutatni a kislányom nappalijában.

Angela Merkel: Úgy vélelmezzük, hogy az a rendelet, amellyel Herr Tiborcot Magyarország nádorává nevezi ki, és megadja neki az első éjszaka jogát, nem feltétlenül egyeztethető össze az uniós normákkal.

Miniszterelnök úr: Ezek a nyugati zsidóliberális, miket mondok, ezt ne fordítsa Mancika, körök által terjesztett rémhírek, amikor is azt a valós tényt tüntetik fel kurvára hamis színben, hogy Herr Tiborcnak megadtam az első éjszaka jogát és kineveztem Magyarország nádorának, nem tudom érzékeli-e kancellárasszony a differenciát.

Angela Merkel: Szakjogászaink szerint a szólásszabadságot is érintheti a kusstörvény.

Miniszterelnök úr: A sivalkodó nyugati elit rendszeresen emeli ki kontextusából javaslatainkat, mi nem azt mondjuk, hogy mindenki fogja be a pofáját, csak azt, hogy ne nyissa ki...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.