2020. április 6., hétfő

ÍGY NYÍRJA KI ORBÁN VIKTOR AZ ELLENFELEIT A JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA

HÍRKLIKK
Szerző: LENDVAI ILDIKÓ
2020.04.06.


Ha Habonyék a helyükön vannak, akkor Mészáros Lőrinc pár nap múlva adományt ajánl fel a most létrehozott Védekezési Alapba. Lehet, hogy Tiborcz is, de ilyen messzire nem mernék menni. (A tisztesség kedvéért jegyezzük meg, hogy Mészáros egyszer már adományozott egy gyerek gyógyítására. Ez derék dolog volt, bár nem változtat azon, mit gondolok a meggazdagodásáról.)

Miközben a nem nagy jövedelmű emberek, a korábban kiátkozott civil szervezetek szervezik a segítséget, egyre sürgetőbb szükség lesz felmutatni egy jószívű adakozót az Orbán-klán köréből. Feledtetve, hogy a kormány a járvány bajai között is egyik legfontosabb feladatának tekintette kárpótolni e kört a veszteségért, amit azok a turizmus visszaesése miatt elszenvedhetnek.

Így kaptak a napokban a Tiborcz- és Mészáros-féle érdekeltségek pár milliárdot kikötőépítésre az általuk már félig elfoglalt Balatonon, ezért vették meg Mészároséktól több, mint 17 milliárdért az általa állítólag 6 milliárdért vásárolt Mátrai Erőművet, amelyből Mészárosék időközben már 11 milliárd osztalékot is zsebre tettek. De kárpótolhatják magukat az 590 milliárdos kínai vasút építésével is, amelynek szerződéseit -micsoda véletlen!- épp most készülnek titkosítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.