2020. április 30., csütörtök

MÉSZÁROS LŐRINC MÍNUSZ 800 MUNKAHELYET TEREMT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.30.


Csoportos létszámleépítést jelentett be a Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez tartozó Hunguest Hotels szállodalánc. Sajtóhírek szerint, a leépítés 800 embert (ez a szám a dolgozók több mint ötven százaléka) érint. A Világegyetem Leggazdagabb Gázszerelőjének hoteljeiből elküldött embereknek persze nem kell nagyon aggódniuk, legalábbis, ha elhiszik azt, amit Orbán Viktor mondott a parlamentben.

Három hónapig vígan megélnek a miniszterelnök által is említett munkanélküli segélyből, ami egyébként egész Európában a legszűkebb időintervallum, s ha ez az idő eltelik, akkor sem lesz okuk aggodalomra. Egyfelől bizonyosan találnak maguknak munkát – ezt is Orbán Viktor mondta a parlamentben. Ha meg mégsem, akkor majd az állam segít rajtuk.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy az Orbán-kormány senkit nem hagy az út szélén. Mostanság pedig azt is hozzá szokták tenni a kormányzati hirdetésekben, hogy egyetlen magyar sincs egyedül. Wass Alberttől származik az idézet, vagy, ha nem, akkor József Attilától – még az sem kizárt, hogy Arany Jánostól, esetleg Petőfi Sándortól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.