2020. április 23., csütörtök

MOCSADÉK MONDATOK A MAGYAR NEMZETBEN SZABÓ TÍMEÁRÓL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.23.


Két egymást követő napon is aljas cikkek jelentek meg a valaha újságként funkcionáló Magyar Nemzetben Szabó Tímeáról, a Párbeszéd frakcióvezetőjéről. Az egyik cikket Szánthó Miklós, az Alapjogok Központ igazgatója jegyezte, a másikat egy bizonyos Zummer Fülöp. Utóbbi kolléga nevét ne keressék sehol, valamelyik bátor, bizonyára mélyen keresztény és nagyon konzervatív tollforgató bújt el e kitalált név mögé. Nem idézek egyik írásból sem, be sem linkelem, akit érdekel, és kellően fel van vértezve a gyomorforgató, undorító irományok olvasására, a nevek alapján megtalálja.

Legyen elég annyi, hogy mindkét szöveg kimeríti a náci beszéd fogalmát. Az ő köreikben divat, hogy a lejáratandó (megsemmisítendő) ellenfelet elszemélytelenítik, és ezzel mintegy megfosztják emberi mivoltától. Szabó Tímea hétfői parlamenti felszólalásával vívta ki az Alapjogok Központ igazgatójának, valamint a jó nevű senki, Zummer Fülöp haragját. A képviselőnő mondanivalójával természetesen mindenkinek jogában áll vitatkozni, ám a fenti illetők nem a felszólalás tartalma ellen érveltek, hanem alpári, útszéli módon a személyiségét pocskondiázták.

Volna dolga ezzel a két írással a médiahatóságnak, s nem mellesleg, Polt Péter ügyészségének is. Nemcsak az írások bárdolatlansága és tahósága miatt, hanem mert gyűlöletet szítottak a képviselőnő ellen, miközben emberi és női méltóságában kívánták megalázni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.