2020. július 7., kedd

ORBÁN SAJÁT LÁBÁN ÁLLÓ VEJÉNEK NEM KELL A KÖZPÉNZ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.07.07.


Tiborcz István nem szeretne olyan cégben tulajdonos lenni, ami közpénzeket nyer el. Orbán Viktor veje maga nyilatkozta ezt a portfolió nevű portálnak, és csak dicsérni lehet a szándékot. A közpénz ugyanis nem arra való, hogy a miniszterelnök családtagjainak, barátainak és üzletfeleinek a vagyonát gyarapítsa, ezért aztán még belegondolni is rossz, hogy mi lenne, ha Tiborcz ráhajtana azokra a cégekre, amelyek jellemzően közpénzekből tartják fenn magukat, és szereznek tulajdonosaiknak pofátlan méretű hasznot.

Orbán Ráhel férjének nincs erre szüksége, mert ő – elmondása szerint – olyan vállalkozó, aki a piacon, versenyben méretteti meg magát, vagyis, üzleti sikereit nem rokoni kapcsolatainak, hanem kizárólag a saját ügyességének és szorgalmának köszönheti. Gyors gazdagodásának tehát nincs köze ahhoz, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök veje, nem ezért lett 2020-ban a 32. leggazdagabb és a 15. legbefolyásosabb személyiség, hanem mert ennyire tehetséges.

Arról meg tényleg nem a miniszterelnök tehet, hogy a környezetében csupa okos, szorgalmas és tehetséges ember található...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.