2020. szeptember 6., vasárnap

MAGYARORSZÁG PONT OLYAN, MINT EGY ZS-KATEGÓRIÁS KATASZTRÓFAFILM

FACEBOOK
Szerző: Dr. KUNETZ ZSOMBOR
2020.09.04.


Magyarország pont olyan, mint egy ZS kategóriás katasztrófa film, szakértők hada javasol ésszerű döntéseket, de ezt az EMMI jobban tudja, kiegészítve az Operett Törzzsel. Pontosan így volt ez a maszkhasználat kezdetén is, és a jelek szerint most is.

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy "Értelmetlen lenne a pedagógusok szúrópróbaszerű koronavírus-tesztelése...Egy PCR-tesztnek nincs szavatossági ideje, aki egy adott időpillanatban negatív, a mintavételt követően bármikor megfertőződhet...a PCR-tesztnek akkor van értelme, ha az érintett tüneteket mutat, illetve szoros kontaktja egy már fertőzött betegnek"

Talán sokat nem is kell magyarázni, mennyire ostoba ez az állítás, illetve gondolatmenet. Amit azért a magyar védekezésnél sokkal jobban teljesítő országok pontosan ellenkezőképpen látják. Ahogyan ezt számos magyar szakértő is, köztük a Merkely professzor is, szerintük kell és hasznos lenne a szűrés. Mellesleg így annak a nagy vzsgálatnak sem volt az EMMI szerint semmi értelme, amit négy orvos egyetem végzett, és ahol legalább valami fogalmunk alakult ki arról, hogy hány fertőzött lehet az országban. De ugyanígy semmiféle értelme nem volt a piros országokból hazajövők szűrésének stb...

Nem először fogalmaz meg az EMMI szakmaiatlan és józan ésszel nézve is ostoba megállapításokat.

Ahogyan teszi ezt a tanárok szűrésével kapcsolatban is. Rááadásul itt egy elég kényes, már már puskaporos helyzetben sem érti az EMMI, akihez sajnálatos módon a közoktatás is 
tartozik, hogy erre miért lenne szükség.

Sokan rettegnek a gyereküket az iskolába küldeni, ahogyan sok tanár is fél, egy jól megszervezett és folyamatos szűrés képes lenne ezt a társadalmi feszültséget csökkenteni, ami azt is jelenti, hogy sokkal együttműködőbb környezetet is teremtene.

Ez alapvetően szükséges a gazdaság és a mindennapi életünk számára is, ezt sem látja EMMI, akitől én minden funkciót elvennék, csak a temetkezést adnám át.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.