2020. szeptember 9., szerda

„ORBÁN VIKTOR AZT MONDTA, HOGY 2022-IG MINDEN NAP VAN EGY HARC, AMIT MEG KELL NYERNI, ÉS A NAP VÉGÉN SZÁMOT KELL VETNI, HOGY A MAI NAPON GYŐZTÜNK VAGY VESZTETTÜNK”

444.HU
Szerző: BOTOS TAMÁS
2020.09.09.


Szijjártó Pétert ígérték a szervezők, de külügyminiszter helyett munkatársa, a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár volt az állami cégek támogatásaival felhízlalt Civil Összefogás Fórum beszélgetős estjének főszereplője szeptember harmadikán. A karrierjét sportriporterként kezdő Menczer Tamás 2015-ben Szijjártóval együtt kezdett a Bem téren, előbb sajtófőnök, majd kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkár, 2018-tól pedig a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár titulus szerepel névjegykártyáján. 

Menczer Tamás a mindennapi harcokról és a végső célról

„Harcban állunk, és valahogy ez a harc nem akar véget érni. (..) Azt szeretném kérni, hogy mindennap tartsanak ki ezekben a harcokban, amiket vívunk, mert 2022-ig mindennap szükség lesz az önök munkájára, támogatására és szeretetére” – mondta a beszélgetés elején az államtitkár. Kijelentette:

„Egy bölcs ember, Orbán Viktornak hívják, azt mondta egyszer, hogy 2022-ig mindennap van egy harc, amit meg kell nyerni, és a nap végén számot kell vetni, hogy a mai napon győztünk vagy vesztettünk. És ha több napon győztünk, mint ahányat elveszítünk, akkor 2022-ben is tudunk majd győzni, ami a mi célunk.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.