2020. október 18., vasárnap

A KLUBRÁDIÓ NEM ADJA FEL - ADOMÁNYGYŰJTŐ AKCIÓ

KLUBRÁDIÓ
Szerző: Klubrádió
2020.09.21.


Függetlenek vagyunk, azok is szeretnénk maradni. Önön is múlik, hogy NE ADJUK FEL. Kérjük, támogassa a Klubrádió működését! Segítsen 2020-as őszi adománygyűjtő akciónk során, hogy Magyarország szabad hangja ne tűnjön el!


Egy független, demokratikus, az európai liberális eszméket valló, ráadásul sokat beszélő rádiónak ma Magyarországon nincs esélye arra, hogy költségeit kizárólag a reklámpiacról fedezze. Különösen igaz ez a Klubrádióra, melynek frekvenciaengedélyét nem akarja meghosszabbítani a Médiatanács 2021 februárjától - igaz, lehet újra pályázni a 92,9-re.

Nem ért minket teljesen váratlanul ez a döntés, noha nem értünk vele egyet, és minden fórumon hangoztatjuk és hangoztatni fogjuk, hogy véleményünk szerint a döntés nem jogi, hanem politikai volt. De ettől függetlenül a Klubrádió szól tovább - és február után is fog szólni, ha máshogy nem, akkor online - de csak ha a hallgatóink is úgy döntenek. Eddig is csak a hallgatók anyagi támogatásával voltunk képesek a feladatainkat teljesíteni az elmúlt években. Így most ismét gyűjtési időszakot szervezünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.