2020. október 24., szombat

KASTÉLYT IS KAP A KIKÖTŐ MELLÉ A FIDESZ-KÖZELI ALAPÍTVÁNY, KOCSIS ISTVÁN KAJÁT OSZT A BÖRTÖNBEN

ÁTLÁTSZÓ / MUTYIMONDÓ
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2020.10.23.


G7: Több mint százmilliárd forintért vette meg az állam a Telenor negyedét


Az Antenna Hungária (AH) éves beszámolója szerint az állami cég 101,16 milliárd forintért vásárolta meg tavaly ősszel a TMT Hungary B.V. nevű társaság 25 százalékos tulajdonhányadát. Ez az a vállalat, amely kézben tartja a magyar Telenort, illetve a csoport ingatlanos cégét, a Telenor Real Estate Hungary Zrt-t.



Népszava: Belakja Révfülöpöt a Corvinus Collegium

A hivatalosan tehetséggondozással foglalkozó Fidesz-közeli Mathias Covinus Collegium (MCC) Alapítvány – pécsi, zalaegerszegi, szekszárdi és szombathelyi ingatlanok mellett – a révfülöpi kikötőt is megkapja az államtól. A lap megtudta, hogy emellett az MCC a 3,3 hektáros kikötő „feletti” – települést átszelő 71-es úttól és vasúttól északra található –, két tagból álló, összesen 10,7 hektáros, kiváló adottságú területtel is számolhat, amin áll egy régi, felújításra váró kastély is.

24.hu: Revizor leplezte le az önkormányzati kamuszámlákat az Orbán-bánya falujában

Sorozatos szabálytalanságokról tudósít egy belső ellenőrzés, amely a gánti önkormányzat és a korábbi fideszes faluvezető pénzügyeit világította át. Felhatalmazás nélküli kifizetések, állandó készpénzezés, valamint egy szűk kör számára juttatott prémiumok – többek közt ezek derülnek ki a lap birtokába jutott dokumentumból.

444: A momentumos Donáth Anna asszisztenseként dolgozik a publicista-elemző Ceglédi Zoltán

A politikai elemző Ceglédi Zoltán csatlakozott Donáth Anna momentumos EP-képviselő stájához – ez derült ki nemrég a politikus holnapjáról, ahol a publicistaként és humoristaként is ismert Ceglédit helyi asszisztensként tüntetik fel. Donáth stábja megküldte a lapnak a szerződést, miszerint Ceglédi január eleje óta dolgozik az EP-képviselő mellett, egy éves szerződést kötöttek vele, javadalmazása, amit Donáth Annától közvetlenül kap, havi 865 ezer forint bruttó. A szerződésben és a munkakapcsolatban semmi rendkívüli nincs, de eddig egyik fél sem hozta nyilvánosságra.

Blikk: Ételt porcióz a börtönben Kocsis István, a BKV volt vezére

Ételosztóként tölti ötéves büntetését Kocsis István (68), az MVM és a BKV korábbi vezérigazgatója a kecskeméti börtönben. A lap úgy tudja, a hűtlen kezelés miatt elítélt, egykor nagy hatalmú cégvezetőnek kell legkorábban, hajnali 5-kor kelnie, hogy senkinek ne induljon korgó gyomorral a napja, és azok is megkapják a reggelit, akiknek reggel 6-kor kezdődik a műszak valamelyik külső munkahelyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.