2020. október 20., kedd

KERESZTÉNY ERKÖLCS

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2020.10.20.


„De a magyar politikai életben az erkölcs csak a nemzeti-keresztény oldalon van jelen, a balliberális oldal egyszerűen sz…ik az erkölcsi kérdésekre. Remember! A nemzeti oldalon történt meg az, hogy Schmidt (sic/!/) Pál volt köztársasági elnöknek távoznia kellett a hivatalából, mert kiderült, hogy doktori dolgozata részben plágiumra épült. Nem törvény kényszerítette erre, hanem a morális megfontolás. Hogy ez ne legyen egy következmények nélküli ország. Illetve emlékezzünk a közelmúltra: Borkai Zsolt megnyerte a tavaly őszi győri polgármesteri választást, annak ellenére is, hogy napokkal a választás előtt dehonesztáló videó került elő róla. És mégis: megint csak erkölcsi parancsnak engedelmeskedve, Borkai lemondott a megszerzett pozíciójáról.” (Fricz Tamás – Magyar Nemzet)

„Donáth Anna és Cseh Katalin még nem tudják, hogy bukott politikusok” című jegyzetében a szerző a két fiatal EP-képviselőn túl a teljes baloldalt is ledorongolja, kiemelve és kihangsúlyozva képviselőik immoralitását. Mindenki megkapja a magáét: Korózs Lajostól Karácsony Gergelyig. Ezt már megszoktuk. Amire azonban felkaptam a fejem, az a fenti idézet néhány mondata.

– Szóval a nemzeti-keresztény oldalon vannak a „hótiszta” emberek, míg a baloldal az erkölcsi hullák gyülekezete. Fricz emlékezete szelektív, hiszen elfelejti megemlíteni, hogy Mengyi Roland (volt fideszes országgyűlési képviselő) már sitten van, Simonka György (jelenleg is fideszes országgyűlési képviselő) pedig oda készül. Jellemes és feddhetetlen embernek ismerjük a Deutsch-Rogán duót, gerinces és korrekt személyekként tartjuk számon a Hollik-Kocsis kettőst. A légi- és tengeri járműveken nem tisztázott körülmények között utazgató kormánytagokat már szóba sem hozom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.