2020. november 4., szerda

A FRADI KÖZLEMÉNYÉBŐL ÚGY TŰNIK, MEG LEHET ÚSZNI AZ ÉJFÉL UTÁNI BÜNTETÉST A FRADI-JUVE JEGY FELMUTATÁSÁVAL

444.HU
Szerző: SZÁSZ ZSÓFI
2020.11.04.


Közleményt
 adott ki a Fradi, amiben arra kérik a szurkolókat, hogy a szerda esti, Juventus elleni BL meccs után rögtön induljanak haza, és a lehető legrövidebb úton igyekezzenek a szállásukra jutni. Éjféltől ugyanis hajnali ötig kijárási korlátozás van érvényben, és senki sem tartózkodhat közterületen (kivéve, ha munkába megy, onnan jön, vagy az életét, egészségét veszélyezteti valami).

A második bekezdés viszont érdekes, azt írják, akijárási korlátozás szempontjából fontos, hogy mindenki tartsa meg a jegyét, és egy esetleges hazautazás közbeni ellenőrzéskor fel tudja azt mutatni.Itt van a vonatkozó szövegrészlet:

"Azt is kérjük, feltétlenül őrizze meg jegyét. A Juventus elleni jegy egyben a Barcelona elleni mérkőzésre szóló bérlet, de ennél is fontosabb a kijárási korlátozás szempontjából, hogy közúti vagy más módon történő hazautazás közbeni ellenőrzéskor be tudja mutatni a jegyét és személyes iratait, illetve szállásfoglalását. Szurkolóink ezzel tudják igazolni, hogy jelen voltak a Juventus elleni mérkőzésen, valamint azt is, hogy hova tartanak."

A megfogalmazás azt sugallja, hogy a felmentést kaphat a kijárási korlátozás megszegéséért járó büntetés alól az, aki a Fradi-Juve meccsen járt, és éjfél után még nem ért haza.

A kérdés tisztázása érdekében a következő kérdéseket küldtük az ORFK sajtóosztályának:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.