2020. december 7., hétfő

JÓZSEF ÉS TESTVÉREI

ÉLET ÉS IRODALOM / PUBLICISZTIKA
Szerző: VÁNCSA ISTVÁN
2020.12.04.


A leghomályosabb pont a hátizsák. A benne rejlő ecstasy (MDMA) nem kérdés, azt nyilvánvalóan egy Soros-ügynök, sőt esetleg személyesen maga Soros György helyezte el ott, bár az is igaz, hogy nehéz elképzelnünk az idős üzletembert, amint az álcázás kedvéért csupán pár tablettányi ecstasyba öltözötten egy brüsszeli melegbárban sompolyog. Nem az ő stílusa, ha szabad így mondanunk. Nyakkendő nélkül nyilvános helyen? Soha!

Mi az, amit József, az Európai Néppárt jogalkotásért felelős alelnöke, Magyarország 32. legbefolyásosabb személye annyira fontosnak tart, hogy magával viszi egy exkluzív, homoerotikus kanbuliba, ahová nem mellékesen hívatlanul érkezik? Úgy is kérdezhetnénk, hogy mire van szüksége Józsefnek egy olyan úri társaságban, melynek tagjai egyáltalán semmiféle ruhaneműt, sőt a járványos idők ellenére még maszkot se viselnek, ám ezt mégse kérdezzük, hiszen nyilvánvaló, hogy a Ne bántsd a magyart! – Gondolatok a bevándorlásról, a Fideszről, Magyarországról,  Alaptörvényünkről és Európáról című bestseller szerzője számára igazi jelentőséggel csakis keresztény-nemzeti értékeink bírhatnak.

Elférnek-e keresztény-nemzeti értékeink egy hátizsákban, ez a kérdés foglalkoztat most minket leginkább.

Ha igen, akkor a következő kérdésünk az, hogy mért kell őket egy melegbárban is magunknál tartanunk.

Pláne egy zárt körű és a jelek szerint fölöttébb intim hangulatú rendezvényen, ahová minket meg se hívtak.

Megannyi rejtély, de a legkülönösebb az, hogy Alaptörvényünk megszövegezője a helyszínről mikuláshoz illő módon, az esőcsatornán leereszkedve távozott, hátizsákkal, egyébként viszont meztelenül. Úgy is mondják, hogy József a rendőrség elől próbált menekülni, ám ennek semmi értelme, hiszen a hagyományos családmodell, a keresztény értékek és a konzervatív világszemlélet egyik élharcosáról beszélünk, akinek a rendőrségtől semmi félnivalója nincs és nem is lehet. Talán sürgős elintéznivaló jutott az eszébe, le kell vinnie a kutyát, vagy valami hasonló, ilyenkor az ember csakugyan iszkol hazafelé, hogy a szegény állat mielőbb megkönnyebbülhessen, de előbb felöltözik. Illem, keresztény-nemzeti értékek, konzervatív világszemlélet etc., meg aztán péntek este Brüsszelben se volt túl meleg, a weather.com szerint hét fok körül lehetett, a régi vágású magyar ember ilyenkor már egy alsónadrágot, sőt akár egy atlétatrikót is magára vesz. Hatvan felé közeledvén egyre fázósabbak leszünk, arról már nem is beszélve, hogy olyan járványos időkben, aminő a mostani, meghűlni kész veszedelem. Gyengül az immunrendszer, a vírus kettőzött erővel támad.

Kell ez nekünk?

Kell a fenének...

ITT OLVASHATÓ

ÉLET ÉS IRODALOM 2020/49. SZÁMÁNAK TARTALOMJEGYZÉKE (1. RÉSZ)

ÉLET ÉS IRODALOM 2020/49. SZÁMÁNAK TARTALOMJEGYZÉKE (2. RÉSZ)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.