2020. december 14., hétfő

ÚJABB VÁLASZTÁSI GYANÚS KAMPÁNYT INDÍTOTT A KORMÁNY

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2020.12.13.


Sürgős volt a kormánynak mielőbb elkezdeni a nyugdíjasok megdolgozását és lehetőség szerint a Fidesz-akolba terelését célzó kampányát: pénteken bejelentették, hogy elkezdik a vakcina-regisztrációs levelek kiküldését, s karácsonyi forgalom ide, év végi hajrá oda, a levelek már el is érkeztek a címzettekhez. A felháborító célzatú levél számos kérdést felvet, az azonban világos, hogy ismét állami pénzen kampányol magának a Fidesz, amely az elmúlt időszakban félmillió szavazót veszített. S az is kétségtelen, hogy ez is már része a nyugdíjasokat célzó 2022-es kampánynak.


Ismét jót húzott a kormány propagandagépezete a nyugdíjasoknak kiküldött regisztrációs kampánnyal – legalábbis a saját szempontjából.

Egyrészt egy tisztességesnek álcázott kampánynak köszönhetően, felfrissíthetik a nyugdíjas szavazók náluk lévő listáját, s felmérhetik, hogy kik azok, akik minden bizonnyal továbbra is a Fidesz táborát erősítik – merthogy nálunk pártpreferencia alapján dől el, hogy ki hajlandó beoltatni magát a kormány által minden bizonnyal választási lehetőség nélkül biztosított orosz és/vagy kínai vakcinával, s ki nem.

Másrészt pedig nehezen képzelhető el, hogy nem csurran-cseppen a két különálló oldalból + válaszborítékból álló nyomtatványok előállítási, kezelési és postaköltségéből a csókosoknak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.