2021. január 26., kedd

NAGY ERVIN: „AZ SZFE DIÁKJAINAK ELLENÁLLÁSA PÉLDAÉRTÉKŰ KELL, HOGY LEGYEN

168 ÓRA
Szerző: PÓSA LILLA
2021.01.26.


Nagy Ervin sosem félt kinyitni a száját, most pedig úgy érzi, egyenesen árulás, ha hallgat. Mint mondja, ezt már társadalmi felelősségvállalásból sem teheti, hiszen sokan figyelnek rá. Beszélgetésünk alatt pedig azt is megfejtette, Vidnyánszky miért döntött úgy, hogy szétnyomja az SZFE-t.

Áttettük a beszélgetésünket, mert egy platós kocsit kellett felhoznia a városba, és azon aggódott, nem ér ide, mert lehet, hogy be kell bikázni.

– Igen, éppen nagy házfelújításban vagyunk, és az ezelőtt két évvel vett platós autóm most a legjobb barátom. Neve is van, Ricsi, ha lefullad Richárd.

A járvány miatt egy padra ültünk le beszélgetni, és csak amíg ideértünk, ketten is leszólítottak. Gyakran előfordul?

– Arra szoktam gondolni, hogy a politikusok ezt mennyire ritkán kapják meg, vagy ha mégis, hát nem hiszem, hogy sok benne a köszönet. Szerintem nem szégyen bevallani, ha az ember szereti, hogy szeretik. A legkellemesebb dolog, amikor egy idős hölgy megállít, és azt mondja, hogy „annyira imádom magát”, de úgy tiszta szívéből. Múltkor a 7-es buszon megszólított egy férfi, és azt mondta: „Uram, mi teljesen más politikai nézeteket vallunk, de én nagyon szeretem, amit csinál.” Ez nekem akkumulátor, feltölt és hátországot ad ahhoz, hogy hangot adjak az igazságtalanságnak, vállalva, hogy a politika céltáblájává válhatok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.