2021. január 26., kedd

ÚJABB OLVASNIVALÓK A HVG.HU-N: ITT VANNAK A BLOGOK

HVG / KULT
Szerző: hvg.hu
2021.01.26.


L. Ritók Nóra, a Transparency International Magyarország, az Energiaklub és még sokan mások ezután a HVG-n jelentkeznek.


Évről évre azon vagyunk, hogy valami újat kínáljunk olvasóinknak, olyan plusz tartalmat vagy fejlesztést hozzunk össze, ami az oldalt informatívabbá, színesebbé teszi, és erősíti az olvasóinkkal kialakított kapcsolatot.

Tavaly Magyarországon először fizetős fal mögötti prémium termékkel, a hvg360.hu-val jelentkeztünk, idén pedig régi ötletünket valósítjuk meg:

mostantól blogokat is lehet olvasni a hvg.hu-n.

Nem új terep ez, hiszen egykor a HVG volt a Goldenblog verseny elindítója is, a hvg.hu-n pedig mostanáig is lehetett blogot olvasni – gondoljunk csak L. Ritók Nóra Nyomorszéle oldalára –, ezután azonban lesz címlapi blogketrecünk is, ahol az indulás után 18–20 blogger bejegyzéseit lehet majd követni.

Hozzánk költözött például a Transparency International és az Energiaklub blogja, de – a teljesség igénye nélkül – van gyereknevelésre, gasztronómiára, történelemre, labdarúgásra, pszichológiára és a posztszovjet térségre fókuszáló tartalmunk is 
(a már elindult blogokat ide kattintva is eléri.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.