2021. január 21., csütörtök

VAKCINACIRKUSZ

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.01.16.


Először az egekbe korbácsolták a hisztériát a koronavírus ügyében.

Nem tisztem megítélni, hogy mennyivel veszélyesebb, mint a százhalombattai kémények által egyenletesen terített, enyhén radioaktív pernye, a dízelek által kibocsátott korom, az arzénnal dúsított ivóvíz és társaik, melyek ezerszámra szedik áldozataikat, mindenesetre a létét nem vonom kétségbe.
Azt is el tudom képzelni, hogy a lakosság által szedett millió tonna gyógyszer, vitamin és szir-szar csupa-csupa mellékhatás nélküli, ellenőrzött készítmény, mert az én fantáziám határtalan.
Mindenesetre a Sabin-cseppeket sem ellenőrizte az Európai Gyógyszerügynökség, mégis mindenki rohant farokfelcsapva, hogy gyermekének beadassa az orosz gyártmányú vakcinát, mert a fenekébe gőzkalapáccsal se lehetett volna beleverni egy zabszemet sem, olyan ijedt volt.
Most a tízmillió virológus egymást hülyíti, miközben semmivel sem tud többet a Pfizer vakcinájáról, mint a többi oltóanyagról, mégis mindenki hisztériázik, meg okosságokat mond.
Még nem ijedtek meg eléggé...

Rettenetes ez az egész, és elég sötét jövőképet fest az emberiség elé.
Horrorfilmek színvonalán folyik az emberek manipulálása, középkori gondolatmenetek törnek utat maguknak, a pénz diktál - a nép meg birka, ami egyébként remekül segíti a nyájimmunitás kialakítását.
Reggelente valaki beeeemond egy számot, mint Rejtő könyvében, és a nép erre vagy örvendezik, vagy sápítozni kezd, és hogy beeeeveszed-e a dumát, az csak a saját korlátaidon múlik.
Olyan ez az egész, mint egy ultiparti, bemondásra mennek a dolgok, az egyik bead húszezer embernek a gyármányából és ráüt egy pecsétet a hasukra, hogy teszt, ez ennek utána megbízható, a másik milliókat olt, tesztel megállítja a járványt, de nem mi pecsételtük, ennek utána megbízhatatlan.
És mindezek mögött ott a PÉNZ, A PÉNZ, A PÉNZ!
Ha valaki azt hiszi, hogy a nyugati világ gyógyszergyártói nem képesek befolyást gyakorolni a saját gyógyszerügynökségeikre, akkor az mélységes tévedés, de hát a hit nagy úr, sokaknak a mai napig lapos a Föld...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.