2021. február 16., kedd

A JÓ HÁZIORVOSNÁL MINDIG VAN HŰTŐTÁSKA, ÉS FELTÖLTÖTT JÉGAKKU

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.02.16.


Egy viszonylag elfogadható stílusban és magyarsággal megfogalmazott levélben kérte a háziorvosokat a Pest Megyei kormányhivatal, hogy a Moderna vakcináért szíveskedjenek személyesen befáradni a kormányhivatalba. Vigyenek magukkal az oltóanyag megfelelő hőmérsékleten tartásához szükséges hűtőtáskát és jégakkut. A levelet Hadházy Ákos független képviselő tette közzé, aki megjegyzi, hogy a kormány még annyit sem tud megszervezni, hogy a kormányhivatal sofőrje egy arra alkalmas hűtőkocsival kiszállítsa a vakcinákat.


Nekünk, magyaroknak, semmi sem jó, nem tudjuk eléggé értékelni a kormány irántunk való jóságát és gondoskodását. Mert az még valamelyest érthető, ha a háziorvosok nehezményezik, hogy hűtőtáskával kell mászkálniuk és jégakkut is magukkal cipelniük, de még mindig jobban jártak, mintha az oltóanyagért egy magas hegyre kellene felmászniuk, vagy egy mély vizű tó aljára lemerülniük.

Itt jegyeznénk meg, hogy csak az követ el hibát, aki dolgozik. Ezzel Komáromi Zoltán háziorvosnak üzenünk, aki az ATV reggeli műsorában reklamálta, hogy olyan fecskendőket adnak az oltóanyag mellé, amelyekkel nem lehet rendesen oltani, mert leginkább arra alkalmasak, hogy vitamin injekciókat adjanak be velük. Komáromi mindemellett azt is nehezményezte, hogy az oltóanyag feloldásához szükséges oldatot sem mellékelték a vakcinákhoz, ezt is a háziorvosoknak kell beszerezniük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.