2021. február 2., kedd

A NER LEGÉRTÉKESEBB TAGJAI, A FUTBALLVÁLOGATOTT JÁTÉKOSAI SORON KÍVÜL KAPNAK OLTÁST, ÉS NEM KÍNAIT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2021.01.30.


Megnyugodhat mindenki, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai soron kívül kapnak oltást. Megelőzik az ország művészeit, tudósait, kutatóit, a tanárokat, de megelőzik az öregeket, a különösen veszélyeztetett betegeket is. Értük nagy kár lenne, akik pedig hátrébb állnak a sorban, azokért kevésbé. A NER értékrendje kifejeződik abban is, hogy nemcsak az adófizetők százmilliárdjai tekintetében élveznek elsőbbséget a futballisták, hanem a világjárvány elleni oltás sorrendjében is.

Az aranylábú fiúk márciusban idegenben játszanak két vb-selejtezőt, ezért indokolt, hogy haladéktalanul megkapják az oltást. Rajtuk könnyen lemérhető, mennyire bízik Orbán Viktor az engedély nélküli kínai vakcinákban, amelyeket a magyar népnek szánt. Ha a kínai vakcinát beadja a futballválogatott tagjainak is, akkor a vakcina hatékony és megbízhatóan biztonságos. Orbán ugyanis nem kockáztatná meg azt, hogy szemefénye, a magyar futballválogatott megfertőződjön vagy valamilyen káros mellékhatás miatt bármelyikük luftot rúgjon a labdába.

A válogatott focisták nem a kínai vakcinából kapnak, hanem a Moderna oltóanyagával oltják be őket. Ez többet beszél, mint száz szó valamelyik kaspóból, Müller Cecíliától vagy az “Operatív Törzs” szájalóitól. Ez számunkra a százszázalékos garancia, hogy a Szijjártó szakértelmével hitelesített kínai vakcinákért nem vállalnak semmi felelősséget, mert maguk sem bíznak meg benne. Kíváncsiak lennénk, hogy a NER-lovagok és a NER-cicababák hány százaléka tolakodik majd a kínai vakcináért, s a bűnszervezet hány tagja oltatja be magát a Szijjártó-Orbán-vakcinával.

Kivéve Orbánt, aki kínaival oltakozik, mint tudjuk, csak a titkosszolgálat gondosan kicseréli előtt a vakcinát. Mi arra fogadnánk, hogy Modernára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.