2021. február 13., szombat

ÍGY GAZDAGODOTT ORBÁN VIKTOR GYEREKKORÁNAK KÖRNYÉKE – A HÉT VIDEÓJA

MFOR
Szerző: MESTER NÁNDOR
2021.02.13.



Súlyos milliárdok érkeztek a Váli-völgy falvainak, mióta megint kormányfő lett Orbán Viktor. Munkatársunk, Mester Nándor összegyűjtötte, hogy mire költötték ezt a rengeteg pénzt és a helyszínen is megnézte, hogy milyen képet festenek ezek a falvak most.


Lapunk az elmúlt években rendszeresen beszámolt arról, hogy a Felcsútról indult milliárdos milyen cégbirodalmat épített ki. Ez a munka mondhatni folyamatos, Mészáros Lőrinc mindig szolgáltat muníciót. Írtunk egy-két helyi sportberuházásról is, de arról még nem, hogy mit adott az elmúlt a tíz év azoknak a falvaknak, ahol a milliárdos barátja, Orbán Viktor töltötte gyerekkorát.

Most három részes sorozatot szenteltünk a közpénz milliárdok odaáramlásának, az értelmetlen gigaberuházásoknak és a hasznos fejlesztéseknek. Nem hallgattuk el azt sem, hogy Mészáros Lőrinc azért valamit visszacsepegtet a kormányfő gyerekkorát meghatározó falvaknak, nyilván merő jószándékból.

Eheti videónkban azt is eláruljuk, hogyan zajlott a feltáró munka és azt is, hogy mennyire volt hálás az egyik falu vezetése a kormányzati segítségért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.