2021. február 14., vasárnap

ISTEN, HAZA, CSALÁD

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.02.14.


Tegnap arra ébredt a nemzet, hogy Varga miniszterasszony válik. Nem nagy ügy, a népek nagy általánosságban elválnak, gyakrabban, mint holtodiglan együtt maradnak, és ezen még Novák Katalin sem segíthet. Ám az újság gonosz volt, amely közölte. Épp a családok hete csúcsaihoz közelítve kürtölték világgá, itt, minálunk például maga a püspök atya fog ez ügyben misézni. Ájtatosan forognak majd a szemei, és előadást tart arról, amihez köze nincs, mert nem is lehet, de azért belebeszél a butaság bátorságával. Ott tartunk már a házasodási buzgalomban, hogy az egyik NER lap arról számolt be, mint „Magyarország jobban teljesít” brigádnapló, hogy mostanában az eljegyzés is több, mint a libsik alatt.

Hogy ezt honnan veszi, hogy a KESMA lapok ott vannak minden lánykérésen, meghívást kapnak, aztán majd ők tartják a gyertyát, a fene se tudja, de örülünk neki. Emlékeim és tapasztalataim szerint mi most erősen keresztény nemzet vagyunk, ebbéli minőségünkben azonban a válás macerás. Mert amit Isten összekötött, azt ember szét nem választhatja, ugye, holtomiglan-holtodiglan és más efféle cuki kurvaságok. Mivel azonban ezek nem keresztények, csak azt hazudják, válnak orrba-szájba, az utóbbi időben is Mészáros, Rogán, most Varga igazságügyis, előtte meg az összes többi. Azt hiszem, Deutsch a rekorder, és ez ügyben is el kell majd számolni az Istenükkel, már ha van nekik olyan, de ezt kétlem erősen.

Túl mindezeken azonban a válás magánügy. Két ember és csatolmányaik drámája, valamint nyomora, ám, ha az ember ilyen közegben, a család, gyerek, CSOK, lihegésével ajkain éli a nyomorult életét, azért érdekes bír lenni, és jogosan kapja fel a fejét a talpas jobbágy. Hogy mi van? Mi van? Főleg, hogy előtte a hírek szerint mindenféle kétes kölcsönökkel óhajtottak családi fészket beszerezni, sőt, lehet, a fészek már meg is van, ami bonyolítja a dolgot. Ám attól azért nem tartunk, hogy a procedúra nyomán férjuram az utcára kerül, ahogyan a köznapi férjek szoktak, és a híd alatt élni kényszerülvén a volt felesége igazságügye üldözi őt majd, mint hajléktalant. Mert mások csak annyit is érnek, mint elékezhetünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.