2021. február 17., szerda

OLTÁS HELYETT LEVELEZÉS

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.02.17.


...ebben az országban központi ködösítés folyik. Két hónapja jeleztem, hogy igényt tartok a vakcinálásra, de tulajdonképpen semmilyen érdemi információval nem rendelkezem. Nem egyedi elbánásra vágyom, nem vagyok türelmetlen, és senkit nem kívánok jogtalanul és pofátlanul megelőzni. Azt viszont elvártam volna és elvárom, hogy adjanak egyértelmű tájékoztatást, már csak azért is, mert egy éven keresztül jogkövető polgárként minden kormányzati előírást betartottam és vigyáztam polgártársaim és a magam egészségére is. Ez idő alatt az állami egészségügy semmilyen szolgáltatását nem vettem igénybe, minden kisebb problémámat a magánegészségügy keretében oldottam meg. Több mint 40 év járulékfizetés után szebbet/jobbat érdemeltem volna, de az állami eü-szolgáltatás kilátástalan helyzetét látva, nem terheltem a társadalombiztosítási járulékból működő szakorvosi hálózatot. Persze mondhatják (sokan), hogy örüljek annak, hogy erre is telik, de akkor is óhatatlanul felmerül bennem a kérdés: mi a fenének fizettem hosszú ideig fegyelmezetten az egészségügyi járulékot?! A pénzt besöpörték, ellenszolgáltatás pedig alig!

A hozzám érkezett levél-sorozatból nem derül ki, hogy mikor és hol vehetem fel az oltást, és arra sem kaptam egyértelmű tájékoztatást, hogy milyen típusú oltóanyagra számíthatok. Igen bizalmatlan vagyok, úgy érzem joggal. Szervezet
lenséget, zűrzavart és ellentmondásos tájékoztatást tapasztalok, hiszen már makkegészséges fiatalokat is behívtak oltásra, miközben 80 feletti hölgyek és urak kimaradtak a vakcinálási regiszterből. Erre nincs elfogadható magyarázat, ez csak azt igazolja, hogy az oltási terv egy laza fércmű, amit mindenki önkényesen értelmez.

Már csak egy utolsó levélre, egy utolsó értesítésre várok: az oltásra vonatkozó behívóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.